ostatné

Ako otvoriť LLC v Rusku

Ako otvoriť LLC v Rusku

Video: FULL MATCH - Rusev vs. John Cena – U.S. Title Match: WrestleMania 31 2024, Júl

Video: FULL MATCH - Rusev vs. John Cena – U.S. Title Match: WrestleMania 31 2024, Júl
Anonim

Na začatie podnikania s právnou formou spoločnosti s ručením obmedzeným je potrebné sa zaregistrovať na daňovom inšpektoráte vyplnením príslušnej žiadosti. K nemu by malo byť pripojených niekoľko dokumentov, medzi ktoré patrí rozhodnutie o založení spoločnosti, charta a ďalšie.

Image

Budete potrebovať

  • - formulár žiadosti vo forme P11001;

  • - charta;

  • - rozhodnutie o vytvorení spoločnosti LLC;

  • - protokol o vymenovaní riaditeľa;

  • - príkaz na najatie hlavného účtovníka;

  • - dokumenty riaditeľa;

  • - dokumenty zakladateľov;

  • - hotovosť.

Návod na použitie

1

Najprv urobte niekoľko dôležitých rozhodnutí, konkrétne:

- čo sa bude nazývať vaša organizácia;

- kto bude zakladateľom;

- kto sa ujme funkcie jediného výkonného orgánu;

- kto bude zastávať pozíciu hlavného účtovníka;

- aká bude veľkosť schváleného kapitálu.

2

Zhromaždiť radu zakladateľov a rozhodnúť o založení spoločnosti vo forme protokolu, ktorý musí podpísať predseda a tajomník ustanovujúceho zhromaždenia.

3

Zaznamenajte si menovanie riaditeľa. Ako jediný výkonný orgán môže pôsobiť ako jeden z účastníkov zakladateľskej rady, ako aj externá osoba prijatá na túto pozíciu.

4

Po nadobudnutí platnosti protokolu musí riaditeľ vydať príkaz na vymenovanie hlavného účtovníka, uzavrieť s ním pracovnú zmluvu podľa všetkých pravidiel pracovného práva, dohodu o plnej zodpovednosti, pretože bude mať na starosti finančnú situáciu podniku.

5

Pripravte si chartu vašej organizácie v troch vyhotoveniach a tiež si objednajte pečiatku, v ktorej musia byť požadované údaje uvedené v súlade s platnými zákonmi.

6

Vo formulári žiadosti na tlačive P11001 uveďte ako právnu formu - spoločnosť s ručením obmedzeným, názov podniku v súlade s chartou. Zadajte adresu organizácie. Uveďte počet zakladateľov, ktorí sú účastníkmi spoločnosti, a podľa toho vyplňte rovnaký počet listov B žiadosti. Vložte do nich svoje osobné údaje.

7

Príspevok účastníkov LLC sa spravidla vykonáva vo forme schváleného kapitálu. Uveďte jeho veľkosť. Uveďte počet osôb, ktoré môžu konať v mene spoločnosti bez plnomocenstva. Zvyčajne je to riaditeľ, napíšte o ňom do listu E žiadosti.

8

Overte vyplnenú žiadosť u notára a uveďte do nej osobný podpis. Odovzdajte ho daňovému úradu s potrebným balíkom dokladov. Do piatich dní bude vaša spoločnosť zaregistrovaná a budete môcť vykonávať jej činnosti.

Súvisiaci článok

Založenie spoločnosti s ručením obmedzeným ako jediný zakladateľ

  • Ako otvoriť spoločnosť s ručením obmedzeným. Návod
  • ako vytvoriť llc v rusku

Odporúčaná