obchodné

Ako otvoriť oddelenie dámskeho oblečenia

Obsah:

Ako otvoriť oddelenie dámskeho oblečenia

Video: Infantilná sukňa z detského oddelenia (NÁKUPNÉ MANIAČKY) 2024, Júl

Video: Infantilná sukňa z detského oddelenia (NÁKUPNÉ MANIAČKY) 2024, Júl
Anonim

Dámske oblečenie je veľmi obľúbená položka. Otvoriť si vlastné oddelenie dámskeho oblečenia znamená vstúpiť do stabilného a pomerne úspešného podnikania. Čo potrebujete vedieť pre kvalifikovaný štart? Aké nuansy by sa mali zohľadniť?

Image

Veľké nákupné centrum alebo individuálny pavilón bude vyhovovať oddeleniu dámskeho oblečenia. Závisí to od toho, čo vás vedie pri výbere objektu: plánovaný sortiment alebo veľkosť dostupnej oblasti.

Pre priemernú predajňu (do 500 metrov štvorcových) môže byť prenájom v obchodnom centre výhodnou možnosťou: stabilný výnos je zaručený vysokou premávkou a problémy s reklamou, ako niektoré iné problémy, sú čiastočne vyriešené správou obchodného centra.

Ak plánujete elitu alebo naopak obyčajný malý sortiment, mali by ste zvoliť individuálny pavilón - pre lepšiu návratnosť. Platí to pre malé sídla alebo centrálne oblasti veľkých miest.

registrácia

Pred otvorením obchodu by ste mali najprv zaregistrovať nový podnik. V praxi je najvhodnejšou formou vlastníctva v tomto prípade individuálne podnikanie (IP).

Po prvé, otvorenie IP je lacnejšie a ľahšie. Po druhé, pokiaľ ide o podávanie správ a správu dokumentov, kritériá pre IP sú oveľa nižšie. Bežný účet je možné ľubovoľne používať. Dôležitým plusom je zjednodušený daňový systém (s plochou ≥ 150 m2), ako aj pravdepodobnosť jeho zaregistrovania ako všeobecnej dane z pripísaných príjmov, ak je nižšia ako 150 m2.

Dokumentácia a schválenia

Dámske odevy nemusia mať osvedčenie, ale musí existovať vyhlásenie o zhode s GOST RF, v ktorom musí byť uvedený balík dokumentov.

Pre výrobky vyrobené na území Ruskej federácie budete potrebovať:

- žiadosť o registráciu vyhlásenia;

- normatívnu a technickú dokumentáciu výrobkov;

- stav dokumentov. registrácia OGRN, DIČ;

- doklad o vlastníctve prenajatých alebo odkúpených priestorov;

- dokumentáciu potvrdzujúcu kvalitu materiálov použitých pri výrobe predávaných výrobkov.

Pri predaji dovážaného oblečenia bude potrebné:

- žiadosť o registráciu vyhlásenia;

- kópia zmluvy s dodávateľom;

- vnútorná charta podniku;

- štátne osvedčenie. registrácia OGRN, DIČ;

- opis tovaru (zloženie, vlastnosti atď.);

- osvedčenia o zhode kvality krajiny výroby.

Na otvorenie maloobchodnej predajne bude potrebné povolenie požiarnej inšpekcie a Rospotrebnadzor. Ak je obchod v priestoroch obchodného centra, administratíva sa postará o tieto dokumenty, ale ak sa otvorí samostatný bod, musíte nezávisle získať potrebné súhlasy.

Odporúčaná