obchodné

Ako odosielať tovar z Číny

Ako odosielať tovar z Číny

Video: Ako poslať tovar do zahraničia za dobrú cenu? 2024, Júl

Video: Ako poslať tovar do zahraničia za dobrú cenu? 2024, Júl
Anonim

V súvislosti s rýchlym rozvojom obchodných vzťahov s naším veľkým susedom na Ďalekom východe - Čínou, sa odvetvie dopravy nemení rýchlo, bez ktorého si nemožno predstaviť moderné podnikanie.

Image

Návod na použitie

1

Aby ste mohli dodať tovar na miesto, budete musieť ako podnikateľ veľmi „drotár“, pretože ide o veľmi ťažkú ​​firmu. Musíte pripraviť všetku potrebnú dokumentáciu na spracovanie colného vyhlásenia o náklade, deklarovania tovaru a vozidiel.

2

Potom nájdite osobu, ktorá by zastupovala vaše záujmy v colných úradoch Číny. Ak ste začínajúcim podnikateľom, pravdepodobne budete potrebovať radu pri vykonávaní zahraničnej hospodárskej činnosti. A to je len malá časť problémov, ktoré je potrebné vyriešiť pred odoslaním tovaru na miesto určenia.

3

V súčasnosti na medzinárodnom dopravnom trhu medzi Čínou a Ruskom pôsobia desiatky rôznych spoločností. Väčšina z nich pracuje na princípe „dodania z domu do domu“ a využíva celú škálu služieb týkajúcich sa registrácie, poistenia a dodania tovaru na miesto určenia. V skutočnosti sa celý problém vývozu tovaru z Číny scvrkáva na nájdenie najúspešnejšej dopravnej spoločnosti. Využívať služby tohto sprostredkovateľa na pochopenie mechanizmu vývozu tovaru z Číny.

4

Pri výbere takejto spoločnosti sa opýtajte, či sa zaoberá prepravou nákladu na prepravu tovaru. Faktom je, že klient nie vždy zasiela objemný tovar a zoskupenie pozostáva z niekoľkých malých, pričom kvalita prepravy zostáva rovnaká.

5

Venujte pozornosť dobe trvania spoločnosti, prečítajte si recenzie zákazníkov. Musíte si byť úplne istí, že sa váš náklad dostane v čo najkratšom čase. Zástupcovia spoločnosti by vám mali ponúknuť najoptimálnejší spôsob doručenia nákladu, a to tak z hľadiska druhu prepravy, ako aj z hľadiska nákladov na dopravu. Veľkú dôveru majú spoločnosti, ktoré majú vlastnú dopravu, čo vás oslobodzuje od dodatočných nákladov spojených s prenájmom dopravy u iných spoločností.

ako poslať tovar v roku 2019

Odporúčaná