Druhy činností

Ako otvoriť cestu pre cestujúcich

Ako otvoriť cestu pre cestujúcich

Video: DJ Wich - Po svojej ceste (feat. Martin Matys, Boy Wonder) 2024, Júl

Video: DJ Wich - Po svojej ceste (feat. Martin Matys, Boy Wonder) 2024, Júl
Anonim

Jednou z možností podnikania je organizácia osobnej dopravy v meste na základe stálych trás. Keď však otvoríte toto podnikanie, musíte vziať do úvahy špecifické ťažkosti.

Image

Návod na použitie

1

Získajte štatút samostatného podnikateľa alebo vytvorte právnickú osobu. Prvý spôsob poskytuje zjednodušené daňové podmienky, takže si ich vyberie väčšina začínajúcich podnikateľov.

2

Kúpte si potrebné vybavenie vrátane automobilov. Prenajímajte a splácajte parkovacie miesto alebo garáže. Uzavrieť dohodu o lekárskom vyšetrení vodičov v zdravotníckom zariadení alebo najať kvalifikovaného zdravotníckeho pracovníka.

3

Získajte cestovný preukaz. Ak to chcete urobiť, kontaktujte dopravnú inšpekciu vášho mesta, kde vás informujú o podmienkach prijatia vášho dokladu. Zvyčajne budete musieť preukázať uspokojivú kvalitu vozového parku, ako aj dostupnosť priestoru pre garáže a opravy. Vo viacerých mestách, napríklad v Petrohrade, budú musieť manažéri navštevovať špeciálne triedy pre organizátorov dopravných podnikov.

4

Počkajte na výsledky kontroly vašich dokumentov. Tento proces môže trvať až jeden mesiac. Pri schvaľovaní vašej žiadosti o licenciu sa obráťte na dopravný výbor v správe, ktorý má právo opraviť trasu. Každé mesto môže mať vlastné špecifiká takýchto aktivít. V niektorých regiónoch, ak je predložených viac žiadostí, sa koná súťaž, v ktorej administratíva z jej pohľadu prevedie práva na trasu na najlepších kandidátov. Môže sa od vás vyžadovať, aby ste poskytovali recipročné služby, napríklad poskytovaním bezplatného alebo zníženého cestovného pre určité kategórie obyvateľstva. Je na vás, aby ste sa rozhodli, či takéto podmienky prijmete alebo nie, ale váš výber je obmedzený veľkou úlohou administratívnych zdrojov.

5

Vyberte trasu, ktorú chcete správne zobrazovať. Vo veľkých mestách sú najziskovejšie trasy, ktoré spájajú odľahlé oblasti a metro.

ako sa dostať na cestu

Odporúčaná