nepopulárne

Ako otvoriť pizzeriu

Ako otvoriť pizzeriu

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl
Anonim

Po otvorení pizzerie by ste mali dôkladne preštudovať produkt, na ktorý sa špecializujete. Je lepšie navštíviť Taliansko - rodisko pizze. Toto je jediný spôsob, ako pochopiť, prečo by sa mala európska bezlepková múka uprednostňovať a pečiť výlučne v peci na drevo.

Image

Budete potrebovať

Izba, vybavenie, podnikateľský plán

Návod na použitie

1

Nájdite izbu s dobrou premávkou. Z technického hľadiska sa zamerajte na možnosť inštalácie veľkej kachle na drevo. Táto rúra bude „srdcom“ vašej pizzerie. Zon miestnosť, rozdelenie do haly, kuchyne, technickej miestnosti a kancelárie. Vytvorte plán projektu a úplnú špecifikáciu nábytku a potrebného vybavenia.

2

Pozvite kuchára. Pri zamestnávaní odborníka venujte osobitnú pozornosť miestam predchádzajúcej práce. V ideálnom prípade by váš kuchár mal byť Talian - nositeľ kulinárskych tradícií v tomto regióne alebo aspoň dlhý čas bývať v Taliansku. Ak nemôžete prilákať takého kuchára, vyhľadajte žiadateľa s dobrými skúsenosťami v ruských inštitúciách podobného formátu. Ušetrite na nákladoch potrebných na prilákanie - úspech vašej budúcej pizzerie závisí viac od šéfkuchára.

3

Dizajnové recepty. Tradičné druhy pizze v ruských pizzeriách susedia s autorom. Na ktorej strane bude výhoda (a či bude), je na vás. Z tradičných pizze by menu malo obsahovať také druhy ako Margarita - s mozzarellou a paradajkami; „Štyri syry“ - s mozzarellou, parmezánom a dvoma mäkkými tradičnými syrmi; "Prosciutto" - so šunkou. K menu je možné pridať aj pizzu s hríbmi, pizzu so sardinkami a vegetariánsku pizzu. Všetky ostatné jedlá sú tiež podľa vášho uváženia. Okrem pizze pizzerie často ponúkajú cestoviny a ľahké šaláty.

4

Zoberme si sortiment studených a teplých nápojov. Vytvorte tiež stĺpec. Klasickým sprievodom k pizze je víno. Ale naši hostia radi pijú vodku. Kávová karta zariadenia môže byť malá: dosť espresso, cappuccino, ristretto a americano. Pridajte do tohto zoznamu dva alebo tri druhy čaju: čierny, zelený a ovocný. Ukázalo sa, že to bude celkom hodné menu, aby ste otvorili dobrú pizzeriu.

5

Vyzdobte pizzeriu sála s prevahou klasických talianskych motívov, môžete dokonca aj etnicky. Nepreháňajte to detailmi, odvádzajú pozornosť od hlavnej veci - virtuózneho ovládnutia pizze. Točí cesto, až kým nebude také tenké, že bez pomoci valčeka bude možné vytvoriť základ pre vaše hlavné jedlo - vynikajúcu taliansku pizzu pečenú v peci na drevo.

Venujte pozornosť

Pizza varená v plynovej rúre alebo dokonca v kombinovanom parníku je vulgárnosť. Bez kachlí na drevo nedostanete kvalitný produkt.

Užitočné rady

Pri výbere múky venujte pozornosť času, ktorý sa strávi na overení cesta. Silná lepková múka vyžaduje dlhšie trvanie tohto kroku.

náklady na pizzu

Odporúčaná