Druhy činností

Ako otvoriť pivný butik

Ako otvoriť pivný butik

Video: Opening Pilsner Urquell Keg 2024, Júl

Video: Opening Pilsner Urquell Keg 2024, Júl
Anonim

Vzhľad obchodov s elitným pivom v mestách krajiny je dôsledkom zvýšenia všeobecnej kultúry konzumácie alkoholu. Neusporiadaný piváreň alebo pouličný stánok uspokoja potreby ďaleko od všetkých milovníkov piva. Medzi nimi je tiež veľa gurmánov a jednoducho znalcov, ktorí sa zameriavajú predovšetkým na kvalitu. Otvorenie pivného butiku a jeho získanie ako vašich zákazníkov je skvelá príležitosť pre podnikateľa.

Image

Budete potrebovať

  • 1. Osvedčenie o registrácii IP
  • 2. Pokladňa zaregistrovaná na daňovom úrade
  • 3. Miestnosť navrhnutá v súlade s firemnou identitou
  • 4. Sada komerčného vybavenia
  • 5. Zmluvy s niekoľkými dodávateľmi piva
  • 6. Obchodný personál (2-3 osoby)

Návod na použitie

1

Nájdite izbu a uzavrite s majiteľom dlhodobý prenájom (zvyčajne na päť rokov). Pre obchod s elitným pivom, umiestnenie v blízkosti stanice metra alebo trhu by nebolo veľmi dobrým riešením, bolo by to oveľa lepšie na rušnej ulici v centre mesta, vedľa iných prestížnych obchodov. Nenechajte si peniaze na kvalitné kozmetické opravy v budúcom obchodnom poschodí obchodu.

2

Príďte s menom a obráťte sa na profesionálneho dizajnéra a požiadajte ho o pomoc pri rozvoji korporátnej identity obchodu s pivom, ktorý má akúkoľvek šancu stať sa v budúcnosti sieťou. Používa sa na vytvorenie vývesnej tabule a návrh obchodného poschodia, ktorého výrobu prvkov si môže objednať reklamná agentúra. Taktiež bude dobré objednať špeciálne oblečenie pre zamestnancov obchodu pomocou loga spoločnosti.

3

Predám sadu komerčného vybavenia a nábytku potrebného na predaj piva. Budete potrebovať chladničku, prenosný chladič a stĺp s nainštalovanými odpeňovačmi. Bez chladeného pultu, váh, stojanov a ďalšieho chladiaceho zariadenia sa nemôžete obísť výrobky spojené s predajom piva (krevety, údené ryby).

4

Uzavrite dohodu s niekoľkými dodávateľmi piva (výrobcami a dovozcami, ako sú výčapy, tak fľaše), aby ste mohli prezentovať celú škálu sortimentu vo vašom obchode s pivom. Sortiment pivného butiku by mal byť čo najsýtnejší a mal by obsahovať čo najviac pív vrátane nealkoholických.

5

Nájdite dvoch až troch ľudí, ktorí budú slúžiť na obchodovanie v obchode. Ak vaše plány nezahŕňajú prácu v obchode sami, budete potrebovať najatého správcu. Účtovníctvo môže byť zverené prichádzajúcemu špecialistovi alebo sa samostatne zaoberať účtovaním finančných prostriedkov.

Užitočné rady

Ak chcete, aby sa vo vašom obchode nachádzal skutočne pôsobivý sortiment nápojov, vybavte malý sklad v tej istej budove vybavený výkonným chladiacim zariadením.

Venujte pozornosť práci s personálom, ktorý by mal nielen obsluhovať a odborne radiť návštevníkom, ale aj monitorovať čistotu - je vhodné vyvinúť špeciálny motivačný systém a výšku mzdy závisieť od získaných príjmov.

Článok - Sprievodca otvorením predajne piva

Odporúčaná