obchodné

Ako otvoriť kiosk s potravinami

Ako otvoriť kiosk s potravinami

Video: Ako FUNGUJE McDonald's KIOSK na Slovensku? (fastfood) 2024, Júl

Video: Ako FUNGUJE McDonald's KIOSK na Slovensku? (fastfood) 2024, Júl
Anonim

Pre mnohých je stánok s predajom potravín a tabakových výrobkov prvým krokom v podnikateľskej činnosti. Tento typ maloobchodu nevyžaduje veľké investície a riešenie zložitých organizačných záležitostí - môžete začať s takýmto podnikaním aj bez špeciálnych skúseností.

Image

Budete potrebovať

  • - osvedčenie o registrácii duševného vlastníctva, povolenie miestnej správy, požiarna inšpekcia a Rospotrebnadzor;

  • - dokončený „box“ kiosku;

  • - jeden alebo dva po sebe idúci predajca - predajca.

Návod na použitie

1

Vyberte si miesto v meste, kde by pri vysokej premávke stále existovalo pár bodov, ako napríklad miesto, ktoré plánujete zorganizovať. Je zrejmé, že úloha nie je vôbec jednoduchá - konkurencia medzi malými obchodnými domami je veľká, ale mestá sa postupne menia - otvárajú sa nové obchodné centrá, nedávno riedko osídlené ulice sa stávajú preplnenými miestami. Dobre zvolené miesto pre stánok je už najmenej polovicou jeho úspechu v budúcnosti.

2

Zaregistrujte sa ako samostatný podnikateľ a požiadajte o miestnu správu - v meste môžete nainštalovať kiosk iba po dohode s jedným alebo viacerými jeho oddeleniami. Oddelenie architektúry a urbanizmu a ministerstvo obchodu by spravidla mali dať svoj súhlas.

3

Nájdite ponuku, ktorá je pre vás prijateľná, a kúpte si „box“ kiosku - dnes existuje veľa spoločností, ktoré vyrábajú a predávajú takéto štruktúry. Kiosk môže byť nový, „ihneď“, alebo už možno vidieť, za ekonomickú cenu. Po vybavení zásuvky získate povolenie od požiarneho inšpektorátu a Rospotrebnadzor - až potom bude možné všetky formálne problémy považovať za vyriešené.

4

Ak nechcete pracovať v kiosku denne, prenajmite implementátora. Hľadanie spoľahlivého predajcu je pre majiteľov malých obchodných stánkov bolesťami hlavy, osoba „zvonku“ pre takéto podnikanie vždy predstavuje značné nebezpečenstvo. Motivujte predávajúceho nielen mzdou, ale aj percentom výnosov, inak váš obchod pôjde viac ako pomaly.

Užitočné rady

Pokúste sa čo najlepšie akumulovať finančné prostriedky na otvorenie druhej a potom tretieho miesta predaja - iba niekoľko stánkov vám umožní dosiahnuť viac-menej stabilnú úroveň a pocit istoty.

  • Vlastné podnikanie: drobný maloobchodný predaj (stánok)
  • ako otvoriť obchod s potravinami

Odporúčaná