Druhy činností

Ako otvoriť parfumériu

Ako otvoriť parfumériu

Video: LA PRAIRIE Skin Caviar Eye Lift | FAnn parfumérie 2024, Júl

Video: LA PRAIRIE Skin Caviar Eye Lift | FAnn parfumérie 2024, Júl
Anonim

Voňavkárske výrobky sú neuveriteľne žiadané, výroba parfumov prináša obrovské zisky. Je možné založiť vlastnú výrobu parfumov bez významných investícií?

Image

Podľa názoru mnohých je výroba parfumov umenie, skutočné tajomstvo, keď voňavkár, ktorý sa podrobuje inšpirácii, vytvára jedinečnú arómu, v ktorej sa miešajú rôzne zložky. Bohužiaľ, tento spôsob výroby parfumérie zostal v dávnej minulosti. Parfémy a parfumová voda sa teraz vyrábajú vo veľkých továrňach a samotný výrobný proces je úplne bez romantiky.

Málo známa skutočnosť: takmer všetky známe značky a parfumové domy sú vo vlastníctve veľkých nadnárodných spoločností, ktoré spolu s parfumami vyrábajú pracie prášky, zubné pasty a detské plienky. Výroba arómy sa kladie na dopravný pás, kde nie je miesto pre mágiu, originálnu kreativitu, jedinečnosť. Parfémy sú však ziskové a značné: dopyt po parfumoch je stabilne vysoký.

Parfuméria je, samozrejme, veľmi výnosná. A začať vyrábať vlastné parfémy pod silou takmer každého. Výroba parfumov v priemyselnom meradle je samozrejme nemožná bez pevného počiatočného kapitálu, pretože si vyžaduje nákup drahého zariadenia, požičovne, vývoj originálneho balenia a širokú škálu vôní. Pre začiatočníka nebude ľahké konkurovať príšerám v parfumérii.

Výroba našich vlastných parfumov je však skvelým nápadom pre malý domáci podnik, ktorý nevyžaduje vážne finančné investície. Začínajúci parfumér si môže vytvoriť vlastné jedinečné zloženie aromatických olejov, ktorých cena je nízka. Takéto dizajnérske arómy si určite nájdu kupujúceho, pretože sú exkluzívne, a to je obrovská výhoda na trhu plnom svetových značiek.

Hlavnou požiadavkou na voňavkárske výrobky je, samozrejme, príjemná aróma. Preto musí mať parfumér predovšetkým vôňu a jemný zmysel pre štýl. Skvelý nápad je vytvoriť si vlastné arómy, ktoré sa riadia zásadami aromaterapie. Je známe, že pachy ovplyvňujú emocionálny stav človeka, harmonizujú činnosť nervového systému a celého ľudského tela. Túto myšlienku už implementujú malé spoločnosti. Napríklad švajčiarska spoločnosť Velds vyrába jedinečnú vôňu, ktorá podporuje chudnutie!

Na dosiahnutie zisku samozrejme nestačí zmiešať aromatické oleje a zabaliť ich do krásnych fliaš. Je tiež dôležité riadne odoslať svoj tovar, kompetentne inzerovať. V ére informačných technológií to nie je ťažké: svoje výrobky môžete predávať prostredníctvom internetového obchodu a rôznych sociálnych sietí.

  • Obrázok: vôňa
  • Celá pravda o výrobe parfumov
  • VLASTNÉ PODNIKANIE: VÝROBA FUNKČNEJ VODNEJ VODY
  • Ako začať podnikať v oblasti parfumov

Odporúčaná