Druhy činností

Ako otvoriť požičovňu lyží

Ako otvoriť požičovňu lyží

Video: Vtipy o boxeroch (NIKTO NIE JE DOKONALÝ) 2024, Júl

Video: Vtipy o boxeroch (NIKTO NIE JE DOKONALÝ) 2024, Júl
Anonim

Zdravý životný štýl, šport a outdoorové aktivity sú každým dňom obľúbenejšie. Dokonca ani mrazy ľudí nevystrašia. Zapojiť sa do zimných športov sa stalo nielen užitočným, ale aj módnym. Dnes je lyžovanie, najmä horské, dôležitejšie ako kedykoľvek predtým.

Image

Návod na použitie

1

Ak chcete otvoriť požičovňu lyží a nezostať v červenej farbe, musíte nájsť správne miesto. Môže to byť úpätie zjazdovky alebo miesto blízko lesnej cesty alebo parku. Čím lepší je svah alebo trať, tým viac ľudí sem príde stráviť voľný čas. Preto budete občas musieť osviežiť lyžiarsku stopu alebo zjazdiť svah špeciálnymi snehovými frézami.

2

Nájdite izbu. Malo by tu byť niekoľko miestností - v prvom prípade budú lyže a palice, v druhom - topánky a ochrana, v treťom by mali byť pohodlné lavičky, kde si vaši zákazníci môžu obliecť topánky a nechať svoje topánky. Okrem registrácie IP musíte získať povolenie od hasičského zboru, pretože lyže sa považujú za horľavú kategóriu predmetov.

3

Kúpte si kvalitné moderné lyže. Mali by byť dĺžkou ramena osoby vystretej nahor. Kupujte viac bežeckých veľkostí pre ľudí priemernej výšky, nezabudnite však na zriedkavé veľkosti - vysoké alebo krátke. Lyžiarske palice by mali padať na hrudník osoby. Zoberte ich tak, aby vytvárali lyžiarske súpravy.

4

Nezabudnite na ochranu začiatočníkov - môžu to byť prilby, okuliare, chrániče kolien a rukavice. Obzvlášť populárne sú kamery Go Pro, ktoré sú namontované na prilbe a umožňujú vám strieľať z kopca z hory. Kúpte si niekoľko z týchto kamier a poskytnite príležitosť na hodenie a spracovanie videa po jazde. Takto získate svojim zákazníkom nezabudnuteľný zážitok.

5

Nájom zamestnancov - mali by to byť ľudia, ktorí nie sú ďaleko od športu. Môžu radiť klientom pri výbere lyží. Môžete si najať inštruktorov na zaškolenie začiatočníkov. Taktiež je dobré mať na pracovisku zdravotníckeho personálu, pretože lyžovanie je stále traumatickým športom.

6

Nechajte si byť pri prenájme pohodlní - usporiadajte tam malú kaviareň s nápojmi na otepľovanie a miestami, kde by ľudia mohli sedieť a diskutovať o tom, ako dobre strávili deň.

Odporúčaná