obchodné

Ako otvoriť zberné miesto kovového šrotu

Ako otvoriť zberné miesto kovového šrotu

Video: Ako evidovať odpady - VIDEO návod 2024, Júl

Video: Ako evidovať odpady - VIDEO návod 2024, Júl
Anonim

Prijímanie kovového šrotu je nielen ziskové, ale aj šľachtické povolanie, pretože existuje zbierka na následné spracovanie nepotrebných predmetov, ktoré slúžili ich veku. Namiesto toho, aby sa skládky na skládkach odpadu desaťročia rozpadali, kovový šrot nadobudne nový život.

Image

Návod na použitie

1

Registrovať IP, OKVED kód 37.10.1.

2

Vytvorte podnikateľský plán. V ňom zvážte nielen náklady na prenájom a nákup zariadení, ale aj náklady na nákup veľkého množstva kovového šrotu od obyvateľstva. Naplánujte si počiatočný kapitál, aby otvoril prípad s minimálnou hodnotou 150 000 rubľov.

3

Nájdite miesto na podnikanie. Pri výbere zvážte, či potrebujete plochu najmenej 50 - 200 metrov štvorcových. m. na skladovanie kovu a na ukladanie závaží. Zabezpečte bezpečnosť stránok. Najlepšie je, aby sa váš bod nachádzal vedľa súkromného sektora a mal pohodlnú prístupovú cestu.

4

Nákup vybavenia: tonážne váhy pre železné kovy a prepínacie váhy s váhami pre neželezné kovy. Časom sa môže vaše podnikanie rozšíriť a budete potrebovať drahé automatické vybavenie, ale tieto náklady sa rýchlo oplatia.

5

Najímať zamestnancov, spočiatku to môže byť prijímač a triedič. Aby ste ušetrili peniaze, môžete dočasne vziať kovy osobne a prenajať triediča.

6

Zverejňujte kovový šrot na verejnosti. Použite na to miestnu tlač a pouličné zverejnenie letákov. Proces prijímania sa osobne monitoruje a dáva zamestnancom pokyn, aby zastavili nezákonný prenos kovového šrotu na nezákonnú ťažbu. Zaznamenajte prijatý kov. Týmito opatreniami sa zabráni problémom s orgánmi činnými v trestnom konaní.

7

Zaistíme tiež predaj a vývoz prijatého kovu na ďalšie spracovanie.

Odporúčaná