ostatné

Ako inzerovať na stránkach Google

Ako inzerovať na stránkach Google

Video: Učte sa s Google Partners: Webinár na tému "Prečo a ako inzerovať na mobilných zariadeniach." 2024, Júl

Video: Učte sa s Google Partners: Webinár na tému "Prečo a ako inzerovať na mobilných zariadeniach." 2024, Júl
Anonim

Reklamy na stránkach Google sa umiestňujú prostredníctvom služby AdWords. Zároveň má užívateľ možnosť nezávisle vytvárať reklamy podľa zvolených parametrov, určiť veľkosť rozpočtu na reklamu, monitorovať efektívnosť svojej stratégie a upravovať text v súlade s výsledkami.

Image

Budete potrebovať

Internet, Gmail, elektronické platobné prostriedky.

Návod na použitie

1

Vytvorte a aktivujte svoj účet na stránke http://adwords.google.sk, aby ste mohli začať s reklamnou službou AdWords. Ak nemáte poštovú schránku Google, budete ju musieť zaregistrovať výberom používateľského mena a hesla. Na vašu novovytvorenú e-mailovú adresu v službe Gmail sa odošle e-mail s odkazom na aktiváciu účtu AdWords.

2

Kliknite na odkaz na svoj účet AdWords a kliknite na tlačidlo Vytvoriť prvú kampaň. Nastavte potrebné parametre pre oznámenie vo forme navrhnutej programom vrátane nadpisu a textu tela. Venujte osobitnú pozornosť výberu kľúčového slova. To umožní, aby sa vaše reklamy zobrazovali iba potenciálnym používateľom, ktorí sa zaujímajú o ponúkané informácie. Zoznam slov spolu s ich počtom môžete kedykoľvek upraviť.

3

Určite denný rozpočet reklamnej kampane vrátane nákladov na jedno kliknutie (cena, ktorú zaplatíte, keď používateľ klikne na vašu reklamu).

4

Ak chcete aktivovať zobrazovanie reklám, zadajte príslušné informácie o fakturácii do príslušného poľa. Údaje sa potom do troch hodín zobrazia v sekcii Kampane. Svoju reklamu môžete kedykoľvek pozastaviť alebo zastaviť.

5

Pred vytvorením reklamy jasne predstavte svoje publikum a pokračujte v jeho vytváraní reklamného návrhu. Mali by ste sa snažiť zabezpečiť, aby kliknutia na vašu reklamu smerovali iba od používateľov, ktorí prejavia záujem, a aby sa náhodné kliknutia prerušili.

6

Venujte pozornosť skutočnosti, že odkaz na reklamu vedie na stránku vášho webu, ktorá obsahuje uvedenú reklamnú ponuku.

7

Nezabudnite sledovať svoju reklamnú kampaň, v prípade potreby upraviť reklamu a odfiltrovať „nečinné“ slová.

8

V reklamnom texte použite atraktívne slová, ktoré vyvolávajú pozitívnu reakciu („zľava“, „darček“, „záruka“, „náhoda“ a iné). V niektorých prípadoch sa oplatí uplatniť výzvu na akciu („nenechajte si ujsť“, „využite výhodu“, „ponáhľaj sa“ „a ďalšie).

inzerovať google

Odporúčaná