obchodné

Ako organizovať reťazec obchodov

Ako organizovať reťazec obchodov

Video: obrátenie poslednej sviečky - zisk 1 000 USDT - obchodovanie s kryptomenovou stratégiou 2024, Júl

Video: obrátenie poslednej sviečky - zisk 1 000 USDT - obchodovanie s kryptomenovou stratégiou 2024, Júl
Anonim

V poslednej dobe si získava na popularite obchodný trend, ako je vytvorenie siete malých obchodov. Podnikatelia si rýchlo uvedomili výhody tohto druhu obchodu: majú možnosť zvoliť si dodávateľov, ktorí môžu dodávať tovar vo veľkom množstve a sú pripravení znížiť ceny. To vedie k tomu, že nákupné ceny pre online obchodovanie sú oveľa nižšie, čo znižuje náklady.

Image

Návod na použitie

1

V prvej fáze musíte kúpiť alebo prenajať niekoľko priestorov pre obchody. Pripojte ich k počítačovej sieti, aby každé oddelenie nákupu mohlo vidieť, čo sa predalo, objemy predaja a dostupnosť tovaru na sklade. Vaša obchodná sieť nie je len bodmi zjednotenými v jednej značke, mali by mať jednotný sortiment, cenovú politiku a schopnosť dodávať výrobky z centrálnej kancelárie.

2

Nájdite miestnosť a umiestnite do nej jediný centralizovaný sklad, účtovníctvo a jediné oddelenie marketingu a reklamy. Strávte dobrú reklamnú kampaň pomocou ušetrených peňazí, ktoré sa objavia na vaše náklady v dôsledku veľkých nákupných zliav, ktoré môžu dosiahnuť až 50% nákladov. Tlač brožúr s adresami iných obchodov v sieti. Zákazníci, ktorí k vám prišli náhodou, ktorí mali radi kvalitu tovaru a služieb, by mali vedieť, kde inde si môžete kúpiť svoj tovar.

3

Ďalším zdrojom úspor môže byť organizácia samoobsluhy v sieti vašich obchodov. Iba to vám umožní znížiť úroveň zamestnancov a ušetriť až 30-40% z platov zamestnancov. Vykonajte prieskum trhu na základe modelu mentality a správania tých zákazníkov, ktorí sú vašim cieľovým publikom.

4

Implementovať zjednotenú finančnú stratégiu. Všetky obchodné spoločnosti vašej siete budú mať nielen spoločné vedenie a sústredené finančné zdroje, ale aj jednotné školenie. Manažéri každej pobočky môžu byť schopní prijať a prepustiť hodnosť a zloženie zamestnancov, ale kľúčoví zamestnanci by mali vymenovať vedúci pracovníci.

5

Využite nielen skúsenosti, ktoré sa môžete učiť z učebníc. Študujte literatúru o merchandisingu, marketingu, finančnom výkazníctve, reklamnej technológii. Zoznámte sa so skúsenosťami iných obchodných reťazcov, vyhľadajte informácie o tomto druhu činnosti na internete, navštívte špecializované semináre.

Odporúčaná