rozpočtovanie

Ako získať cenník

Ako získať cenník

Video: JAK ZÍSKAT ZDARMA 1200 VBUCKS?! 2024, Júl

Video: JAK ZÍSKAT ZDARMA 1200 VBUCKS?! 2024, Júl
Anonim

Cenník je najdôležitejším zdrojom informácií o spoločnosti. Na základe tohto dokumentu potenciálny zákazník rozhodne o kúpe. Správny dizajn cenníka bude mať pozitívny vplyv na zvýšenie predaja.

Image

Budete potrebovať

  • farebná tlačiareň

  • - papier

  • - internet

  • - služby tlačiarenskej spoločnosti

Návod na použitie

1

Pred vyplnením cenníka venujte pozornosť jeho obsahu. Mal by obsahovať stručné, ale komplexné informácie o vašej spoločnosti. 3-4 stručné a stručné frázy postačujú na to, aby potenciálny klient získal predstavu o vašej činnosti. Reflektujte hlavné komoditné položky v cenníku vo forme tabuľky. Ak predávate tovar rôznym zákazníkom za rôzne ceny, uveďte ich v samostatných stĺpcoch. V dolnej časti tabuľky uveďte hlavné podmienky prepravy, systém zliav, možné spôsoby dodania tovaru. Na zadnej strane cenníka uveďte svoju adresu, kontaktné informácie, pokyny pre svoju spoločnosť, otváracie hodiny.

2

Urobte si svoj cenník na hlavičkovom papieri spoločnosti. Pokúste sa ho preťažiť farbami a grafikou, s výnimkou niektorých prípadov. Ak vaša spoločnosť poskytuje služby alebo predáva exkluzívne výrobky, ktorých ceny sa veľmi zriedka menia, môžete si vytvoriť cenník vo forme kompletnej brožúry alebo katalógu s fotografiami, originálnym dizajnom. Obráťte sa na služby tlačiarenskej alebo reklamnej agentúry, ktoré vám pomôžu rozvíjať štýl tejto brožúry. Zoberte papier, ktorý sa vám bude páčiť. Ak vaša spoločnosť predáva tovar, ktorého cena sa veľmi často mení, je vhodné si vytlačiť cenníky sami, pretože v tomto prípade je dôležitá jeho relevantnosť. Vytlačte dokument na listy A4 v 2 - 3 farbách. Vyberte si písmo, ktoré nie je príliš malé, ale napriek tomu sa pokúste urobiť cenník kompaktným a ľahko čitateľným.

3

Duplikujte svoj cenník na webových stránkach spoločnosti. Aktualizujte ho včas. Funkciu automatického týždenného zasielania cenníka môžete zadať e-mailom, ak máte obchodnú miestnosť alebo kanceláriu, do ktorej prichádzajú návštevníci, objednajte si špeciálny stojan na cenníky.

Venujte pozornosť

Nezabudnite uviesť, že cena vo vašom cenníku nie je verejná ponuka. V opačnom prípade budete musieť produkt predať kupujúcemu za vyznačenú cenu bez možnosti jeho zmeny.

Užitočné rady

Ceny tovaru uvádzajte vo svojom cenníku vo forme čísel s desiatkami alebo stotinami. Napríklad 19, 8 namiesto 20. V dôsledku tohto psychologického triku sa cena bude javiť pre kupujúceho nižšia.

  • Dizajn tlačiarenských výrobkov
  • ako vytvoriť cenník s obrázkami

Odporúčaná