obchodné

Ako zariadiť požičovňu áut

Ako zariadiť požičovňu áut

Video: Prenájom áut za zlomok bežnej ceny - predstavenie 2024, Júl

Video: Prenájom áut za zlomok bežnej ceny - predstavenie 2024, Júl
Anonim

Pred niekoľkými rokmi bolo takmer nemožné požičať si auto. Dnes sa odvetvie prenájmu aktívne rozvíja, služba sa medzi jednotlivcami a organizáciami stáva predmetom dopytu.

Image

Návod na použitie

1

Na zabezpečenie prenájmu automobilov môžete uzavrieť franšízovú zmluvu s veľkou požičovňou (zvyčajne zahraničnou) a stať sa jej zástupcom vo vašom meste. Druhou možnosťou je otvoriť požičovňu vo veľkom predajnom centre. Alebo si vytvorte vlastnú spoločnosť, nezávislú od kohokoľvek.

2

Pred výberom formy rozvoja podnikania si dôkladne preštudujte trh svojho mesta. Je potrebné pochopiť, či bude táto služba požadovaná. Určite svoju budúcu klientelu - či už ide o súkromné ​​osoby alebo právnické osoby. Organizácie a zahraničné zastúpenia sa v poslednom čase často obracajú na spoločnosti, ktoré poskytujú prenájom. Na správne začatie podnikania potrebujete starostlivo pripravený plán prenájmu služobného automobilu.

3

Zaregistrujte svoju spoločnosť na daňovom úrade. Nemali by nastať žiadne ťažkosti, licencovanie takmer pre všetky typy automobilového priemyslu bolo zrušené. Potom si musíte prenajať kanceláriu, kúpiť počítačové vybavenie, prenajať zamestnancov. Keďže toto podnikanie je dosť mladé, v tejto oblasti existuje len málo odborníkov. Pri výbere miesta dávajte pozor na pohodlný vstup a výstup. Skúste sa nachádzať v centre mesta, v blízkosti staníc alebo letiska. Dobrá poloha je veľkým plusom pre rozvoj vášho podnikania.

4

Teraz si môžete kúpiť autá, ktoré si prenajmete. Môžete si kúpiť jedno auto a urobiť malý zisk, alebo si kúpiť veľkú flotilu vozidiel. V ideálnom prípade by mala mať požičovňa lacných aj reprezentatívnych automobilov.

5

Nezabudnite poistiť autá vo veľkých poisťovacích spoločnostiach. Neukladajte to. V prípade nehody s poistenými vozidlami budú pre vás a klienta oveľa menšie problémy.

6

Zvážte dobrú reklamnú kampaň. Reklama v rádiu v drahých módnych časopisoch na internete sa ospravedlňuje.

Otvorený požičovňa áut

Odporúčaná