Druhy činností

Ako otvoriť požičovňu

Ako otvoriť požičovňu

Video: Kärcher požičovňa. Univerzálne vysávače na vysávanie. Ktorý si vybrať? Aká je kvalita vysávačov? 2024, Júl

Video: Kärcher požičovňa. Univerzálne vysávače na vysávanie. Ktorý si vybrať? Aká je kvalita vysávačov? 2024, Júl
Anonim

Pravdepodobne si pamätáte, aké rozsiahle boli nájomné miesta v sovietskych časoch. Dalo by sa veľa prenajať - od televízora po nábytok, pre mnohých to bolo výhodné. V súčasnosti sa úroveň príjmov mierne zvýšila a v zásade je možné kúpiť všetko. Ako poslednú možnosť je možné kúpiť na úver rozmerné a drahé veci. Dnešné nájomné miesta však stále existujú. Môžete si prenajať filmové disky, reklamy, bicykle, karnevalové kostýmy, svadobné šaty alebo dokonca auto.

Image

Návod na použitie

1

Máte podnikateľský nápad - otvoriť požičovňu. Potrebujete premýšľať, čo presne môžete ľuďom ponúknuť na prenájom? V skutočnosti ich nie je veľa, ale stále sú.

2

Napríklad si môžete požičať stavebné náradie. Pretože sa zvyčajne nepoužívajú, nie je praktické kupovať nástroje na jednorazové použitie. O stavebný nástroj vás budú kontaktovať nielen stavitelia, ale aj jednotlivci, ktorí sa chystajú vykonať opravu v dome.

3

Je tiež dobré prenajať si veci pre deti - napríklad ohrádky, detské kočíky, detské postieľky. Deti vyrastajú rýchlo, takže je oveľa lacnejšie prenajať si detské potreby v požičovni, ako si ich kúpiť na krátku dobu.

4

Ďalšou možnosťou je prenájom kufrov. Pohybujúce sa, služobné cesty, cestovanie - to všetko sa deje v živote mnohých ľudí. Čo ak však niekto niekde cestuje veľmi zriedka a nechce minúť peniaze navyše na kufor, ktorý potom stojí v skrini alebo zhromažďuje prach na mezanínoch? V takom prípade príde váš záchranný bod k záchrane.

5

Ak ste sa už rozhodli pre veci, ktoré si prenajmete, rozhodli ste sa otvoriť miesto na prenájom rôznych vecí, musíte si najskôr prenajať miestnosť na ich uloženie. Okrem toho budete musieť investovať priamo do nákupu predmetov na prenájom. Ak chcete otvoriť požičovňu prostredníctvom internetu, mali by ste si vytvoriť svoju vlastnú webovú stránku a zvážiť internetovú propagáciu svojho podnikania.

6

Premýšľajte nad cenami za svoje služby, cenou, ktorú môžete určiť v rôznych reklamách. Ak ceny, úroveň služieb, kvalita a výber tovaru uspokoja potreby vašich zákazníkov, potom vaše miesto prenájmu prinesie ešte väčší zisk a potom budete musieť rozšíriť svoj sortiment.

7

Obzvlášť dôležité je správne vypracovať zmluvu, ktorá jasne uvedie opatrenia zodpovednosti za poškodenú vec. Hodnota kolaterálu, ktorej časť sa musí vrátiť po dodaní predmetov na prenájom, sa musí bez problémov vyberať.

8

Za zmienku stojí dôležitá výhoda tohto obchodného nápadu: veľmi nízka konkurencia, ako aj schopnosť predpovedať dopyt po konkrétnom type predmetu prenájmu.

Portál „Obchodné kroniky“

Odporúčaná