Druhy činností

Ako otvoriť rybársky obchod

Ako otvoriť rybársky obchod

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl

Video: AKO OTVORIŤ INVESTIČNÝ ÚČET u brokera Lynx - Celý postup krok za krokom 2024, Júl
Anonim

Produkty rybolovu sú žiadané, pokiaľ rybolov v Rusku bol a stále je populárnym spôsobom trávenia voľného času. A tak, aby sa miesto predaja, ktoré predáva rybárske potreby a produkty súvisiace s rybolovom, stalo dobrým začiatkom, bolo by pekné, keby bol jeho majiteľ sám milovníkom tejto činnosti. Amatérovi sa nepodarí uspokojiť zákazníkov znalosťou veci, čo znamená, že obchod nezíska reputáciu medzi odborníkmi.

Image

Budete potrebovať

  • 1. Balíček zložiek a povolenia

  • 2. Samostatný alebo umiestnený vo vnútri inej maloobchodnej predajne

  • 3. Dobrá znalosť rybárskeho vybavenia

  • 4. Dojednanie s dodávateľmi - dovozcami rybárskeho tovaru

  • 5. Jeden alebo dvaja skúsení asistenti predaja

Návod na použitie

1

Vyberte formát rybárskeho obchodu, ktorý by ste chceli a chceli otvoriť. Najjednoduchším riešením je oddelenie vo veľkom športovom obchode na základe podnájomnej zmluvy. Nákladnejšou možnosťou je špecializovaný rybársky obchod „viac značiek“ alebo obchod, ktorý zobrazuje tovar ktorejkoľvek z výrobných spoločností pôsobiacich v tomto odvetví.

2

Rozhodnite sa, z ktorých produktov bude sortiment obchodu tvoriť - či už ide iba o potreby a pomôcky (háčiky, rybárske vlasce, plaváky, návnady), alebo predáte aj súvisiace produkty (odevy a rybárske potreby, tematické publikácie). Je známe, že rybárski nadšenci sú hazardní a nadšení ľudia, takže aj keď k vám rybár príde pre maličkosť, ktorú potrebuje, nakoniec môže v obchode nechať celkom okrúhlu sumu.

3

Uzatvorte dohodu s jedným alebo viacerými dovozcami „rybárskeho“ tovaru v Rusku o dodávke výrobkov pre váš obchod. Najznámejšími výrobcami rybárskych výrobkov sú spoločnosti zo západnej Európy, USA a Japonska, ktoré na ruskom trhu zastupuje množstvo dodávateľov, ktorí často nemajú výhradné práva a zaoberajú sa veľkoobchodnými dodávkami výrobkov niekoľkých zahraničných spoločností. S ktorými z nich bude pracovať, budú navrhnuté skúsenosťami a odporúčaniami kolegov z odvetvia rybného hospodárstva (informácie nájdete napríklad na špecializovaných fórach).

4

Zverte zákaznícky servis vášho obchodu s rybárskym tovarom predajnému asistentovi, ktorý nie je v rozpore s trávením voľného času s rybárskym prútom v rukách. Slúžia „taktickým a technickým“ charakteristikám rybárskeho náčinia by mali byť založené na ich vlastných skúsenostiach - inak to nebude vyzerať presvedčivo.

Užitočné rady

Dobrým pomocníkom pri maloobchodnom predaji rybárskeho tovaru môžu byť videomateriály, ktoré jasne preukazujú účinok, ktorý výstroj uvedený v sortimente obchodu môže dosiahnuť.

Spotrebný materiál pre rybárstvo vám umožňuje v maloobchode urobiť vyššiu (až 100%) prirážku ako s príslušenstvom alebo „súvisiacimi výrobkami“ a zákazníci v obchode ich takmer vždy kupujú okrem väčších akvizícií.

Článok, ktorý poskytuje prehľad o trhu s výrobkami rybolovu v Rusku.

Odporúčaná