Druhy činností

Ako otvoriť tanečné štúdio

Ako otvoriť tanečné štúdio

Video: 15 MIN DANCE CARDIO WORKOUT - 80s EDITION, burn calories and be happy / No Equipment I Pamela Reif 2024, Júl

Video: 15 MIN DANCE CARDIO WORKOUT - 80s EDITION, burn calories and be happy / No Equipment I Pamela Reif 2024, Júl
Anonim

Začatie vlastného podnikania je oveľa jednoduchšie. Dostatok nápadov, trpezlivosti a počiatočných investícií na propagáciu vlastného podnikania v nebeských výškach. A možno sa z vášho malého tanečného štúdia stane veľká tanečná sieť.

Image

Budete potrebovať

investície, podnikateľský plán.

Návod na použitie

1

Vypracovať podnikateľský plán. Usporiadajte hlavné body zamýšľaného podniku. To vám umožní predvídať možné problémy a vyhnúť sa chybám pri správe. Zahrňte do nich položky týkajúce sa personálu, inventára, umiestnenia firmy, ekonomických podmienok, konkurentov atď.

2

Zamyslite sa nad tým, aké druhy tancov sa budú vo vašom štúdiu vyučovať. Preskúmajte trh ponuky a dopytu a zistite, ktoré tance sú veľmi žiadané a ktoré sú prospešné pre podnikanie.

3

Získajte materiálne zdroje. Vypočítajte si, koľko počiatočných investícií potrebujete. V prípade požadovanej sumy môžete kontaktovať banku alebo oddelenie podpory malých podnikov.

4

Získajte izbu. Počas triedy si môžete prenajať izbu alebo si kúpiť vlastnú. Vyberte si izbu, aby ste mali dostatok priestoru pre všetky triedy a navyše je k dispozícii voľný priestor. Ak sa situácia darí dobre a chcete sa rozšíriť, možno ju budete potrebovať.

5

Vybavte miestnosť. Zamyslite sa nad tým, či je potrebné vykonať opravy v miestnosti a zakúpiť vybavenie. V prípade potreby zakúpte. Určite potrebujete zrkadlá, skrinky na prezliekanie, hudobné centrum pre hodiny.

6

Nájom učiteľov, zamestnancov. Dobre vyškolení a slušní zamestnanci sú kľúčom k úspechu každého podnikania. Obzvlášť starostlivo vyberajte učiteľov. Charizmatickí učitelia, ktorí môžu učiť, komunikovať a venovať každému študentovi čas, pritiahnu viac klientov a udržia ich v štúdiu čo najdlhšie.

7

Podajte inzerát. Reklama je motor pokroku. Umiestnite reklamy v časopisoch, novinách, na billboardy. Venujte veľkú pozornosť vytvoreniu týchto stránok. Jeho prítomnosť pritiahne používateľov internetu a ak sa bude vykonávať efektívne, nikoho nebude vystrašiť. Po dokončení všetkých bodov sa v skutočnosti pustite do práce. Venujte pozornosť personálu a návštevníkom, organizujte propagačné akcie a súťaže, zaujímajte návštevníkov a sledujte ich.

Odporúčaná