obchodné

Ako otvoriť obchodný kiosk

Ako otvoriť obchodný kiosk

Video: Learn English through English Story | A stranger in a Village 2024, Júl

Video: Learn English through English Story | A stranger in a Village 2024, Júl
Anonim

Malý maloobchodný predajca na ulici nie je pre podnikateľa zlatých hôr veľmi dobrý, ale je celkom schopný nakŕmiť niekoho, kto už získal skúsenosti s prevádzkou tohto druhu podnikania a naučil sa jeho malé tajomstvá. Po otvorení kiosku raz budete môcť bez problémov vytvárať nové odbytiská vo svojej sieti.

Image

Budete potrebovať

  • - povolenie miestnej správy a inšpektorátu požiaru;

  • - osvedčenie o registrácii jednotlivého podnikateľa;

  • - „krabica“ obchodného kiosku;

  • - súbor komerčného vybavenia (vrátane registračnej pokladnice);

  • - jeden alebo dva vymeniteľné implementátory.

Návod na použitie

1

Vyberte si miesto, kde sa bude stáť kiosk, pričom nezabudnite na hlavné okolnosti vedúce k pouličnému obchodovaniu. Po prvé, potrebujete vysokú premávku, po druhé - schopnosť pripojiť sa k elektrine a ostatným komunikáciám (ak je to potrebné) a po tretie - nedostatok tvrdej konkurencie na vybranom území. Ten je dôležitý nielen z ekonomického hľadiska, ale aj z dôvodov vašej bezpečnosti - je potrebné vopred sa oboznámiť so zavedenými tradíciami a nedostatkami v tejto oblasti činnosti.

2

Získajte povolenie na inštaláciu zásuvky vo vami vybranom umiestnení, obráťte sa na oddelenie architektúry a odbor obchodu miestnej správy. Po prijatí „pokračovania“ zaregistrujte jednotlivú spoločnosť na daňovom úrade. Vopred získajte súhlas hasičského zboru, ktorý potom dorazí opäť na už vybavené miesto, aby skontroloval použiteľnosť hasiaceho prístroja, ktorým bude vybavené.

3

Kiosk si kúpte preskúmaním všetkých dostupných inzerátov na predaj použitých obchodných boxov - pre veľké mesto je to dobrý predajca. Usporiadajte dodávku a inštaláciu kiosku vo vami vybranom bode - všetka práca vám bude trvať niekoľko dní, ale bude si vyžadovať zapojenie externej práce a vybavenia. Pripojte stánok k elektrine uzavretím dohody s dodávateľom elektriny.

4

Predám štandardnú súpravu obchodného vybavenia pre kiosk - drevené podnosy, kovové stojany, chladničku a váhy. Tiež si kúpte pokladňu, ktorú budete musieť zaregistrovať na daňovom úrade. Takýto súbor komerčného vybavenia pre vaše účely bude stačiť.

5

Nájdite niekoľko predajcov, ktorí budú pracovať vo vašom kiosku a vymieňajú sa navzájom. Mnohí majitelia predajní radšej pracujú v stánku samostatne, v čase nákupu tovaru musia opustiť pracovisko. Je možné dúfať, že najatý predajca bude obchodovať efektívne iba vtedy, ak jeho plat bude pozostávať z platu a percenta zisku prijatého za smenu.

Podnikateľský plán na otvorenie kiosku

Odporúčaná