obchodné

Ako otvoriť dverový salón

Ako otvoriť dverový salón

Video: Učíme sa rýchlo - lockpicking alebo otvoriť zámok bez kľúča 2024, Júl

Video: Učíme sa rýchlo - lockpicking alebo otvoriť zámok bez kľúča 2024, Júl
Anonim

Vlastné interiérové ​​dvere - podnikanie nie je príliš drahé a navrhnuté na stabilný zisk. Vyberte si optimálny sortiment, pridajte do cenníka ďalšie služby a organizujte pridružené programy. To všetko vás odlíši od konkurencie a výrazne zvýši predaj.

Image

Budete potrebovať

  • - stav IP;

  • - miestnosť pre obchod;

  • - personál;

  • - zásoby;

  • - obchodné vybavenie a registračná pokladňa;

  • - peniaze na rozvoj podnikania.

Návod na použitie

1

Obchodovanie s dverami nie je také jednoduché. Musíte sa dobre oboznámiť s dodávateľmi a modelmi, byť schopní uzatvárať ziskové zmluvy a vedieť, čo sa od kupujúcich požaduje. Ak sa chcete stať profesionálom v odbore dverí, získajte prácu ako predávajúci v každom takomto salóne - šesť mesiacov práce bude stačiť na pochopenie nuancií obchodu.

2

Odstráňte vhodnú miestnosť. Dverný salón zameraný na maloobchodných zákazníkov by sa mal nachádzať blízko rušnej diaľnice na ulici s dobrou pešou premávkou.

3

Vytvorte sortiment. Vyberte výrobcov, ktorí vyrábajú modely s najlepším pomerom cena / kvalita. Najlacnejšie dvere sú zvyčajne veľmi obľúbené u kupujúcich, ale nie je výhodné obchodovať s nimi samostatne. Dopĺňajte interiérový sortiment dostatočným výberom vstupných dverí - to je pre predajcu najvýhodnejšia poloha. Časť exkluzívneho produktu sa môže predávať iba na objednávku, podľa katalógov.

4

Zvyčajné podmienky pre začínajúcich maloobchodníkov sú vysporiadať sa s dodaním alebo predplácaním. Keď sa preukážete, môže vám byť ponúknutá odložená platba.

5

Vypočítajte maloobchodné ceny tovaru. Rozpätie na dverách začína na 30% a dosahuje 100%. Čím lacnejší je model, tým vyššia je prirážka. U tovaru od známych a známych výrobcov udržujte priemerné ceny v meste, nové položky sa môžu predávať drahšie. Zvážte zľavy na hromadné nákupy a bonusové služby pre stálych zákazníkov.

6

Kompletný sortiment dverí s príslušenstvom - kľučky, zvončeky, taniere a ďalšie. Ponúknite rozšírený zoznam služieb. Kupujúci očakáva, že v kabíne mu bude ponúknuté meranie s výstupom, inštaláciou, inštaláciou. Niektoré služby môžu byť bezplatné.

7

Vybudujte si dobrý tím. Začínajúci podnikateľ môže nájsť spoľahlivého partnera. V počiatočnej fáze bude salón vyžadovať ostražitú pozornosť - sami sa s tým nedokážete vyrovnať. Neprenajímajte si ďalších predajcov - je lepšie pozvať niekoľko skutočných odborníkov. V prvej fáze sa zaoberajte nákupmi, kontaktmi s dodávateľmi a logistikou sami.

8

Premýšľajte nad reklamnou kampaňou. Ak sa kupujúci chcú dozvedieť viac o vašom salóne, nemusíte šetriť na externých médiách - viditeľné označenie, bannery, strieborné značky. Ak to možnosti miestnosti umožňujú, obliekanie okien - napríklad v jednej z nich urobíte miniinštaláciu detskej izby, v druhej - obývacej izby a podobne. Takéto tematické vitríny určite zaujmú potenciálnych kupcov.

9

Vytvorte si dobrú a informačnú webovú stránku. Mal by obsahovať kompletný katalóg vašich modelov, zoznam výrobcov, články o dverách a samozrejme ceny a kontaktné informácie. V budúcnosti môžete na jeho základe otvoriť internetový obchod, ktorý zvýši váš obrat. Zapojte sa do aktívnej propagácie stránky - je dôležité, aby sa dostala na najvyššie pozície vo vyhľadávačoch.

Odporúčaná