Druhy činností

Ako otvoriť thajský masážny salón

Ako otvoriť thajský masážny salón

Video: The Vietnam War: Reasons for Failure - Why the U.S. Lost 2024, Júl

Video: The Vietnam War: Reasons for Failure - Why the U.S. Lost 2024, Júl
Anonim

Slnečné kráľovstvo Thajska dnes priťahuje milióny turistov. Rajské pláže, hojnosť ovocia, usmievavých a pohostinných obyvateľov, nízke ceny - vďaka týmto výhodám sa táto krajina stala skutočnou turistickou mekkou. Tradičná thajská masáž a jej mnoho druhov je možno súčasťou nevyhnutného relaxačného programu. Miestni majstri, bez nadsázky, pracujú zázraky, pretože umenie masáže sa odovzdáva z generácie na generáciu. Preto sa skutočná thajská masáž v podmienkach ruskej metropoly stane veľmi sľubnou oblasťou podnikania.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - počiatočný kapitál.

Návod na použitie

1

Zaregistrujte svoju spoločnosť. Ak nemáte v pláne vykonávať lekárske služby a manuálnu terapiu v salóne, licencia sa nevyžaduje. Získajte povolenie od hasičského zboru.

2

Nájdite dobrú izbu: postarajte sa o pohodlie svojho umiestnenia, izoláciu hluku, parkovanie. V salóne by malo byť niekoľko malých hál (najmenej 8 m2 na klienta). Ak masážne stoly alebo stoličky nie je možné umiestniť do samostatných miestností, oddeľte ich od obrazovky.

3

Pracovníci salónu sa musia podrobiť špecializovanej odbornej príprave a musia dostať príslušné osvedčenia. Masážne kurzy je možné absolvovať aj v samotnom Thajsku - nebude to vôbec také drahé, ako sa zdá na prvý pohľad. Nespornou konkurenčnou výhodou bude pozvanie na prácu Thaisovcov. Vzhľadom na nízke platy v ich domovskej krajine to bude relatívne jednoduché. Môžete sa obrátiť na migračnú službu a požiadať o pracovné víza alebo sa obráťte na personálnu agentúru, ktorá vám pomôže.

4

V kabíne vytvorte atmosféru pohostinnosti, pokoja a relaxácie. Pracujte s dekoráciou svetla a miestnosti. Získajte tradičné aromatické oleje používané pri thajskej masáži. Vaši zákazníci by mali dostávať nielen kvalitné služby, ale aj dobrú náladu.

Venujte pozornosť

Pred začatím kurzu tradičnej thajskej masáže je vhodné, aby sa klient podrobil lekárskej prehliadke. Takáto masáž, ktorá sa vyznačuje pomerne silným účinkom na svaly a väzivo, sa nezobrazuje každému.

Užitočné rady

Zorganizujte predaj thajskej kozmetiky v salóne, ktorý je čoraz obľúbenejší. Napríklad známe značky Oriental Princess, Sabai Arom, SenSpa ponúkajú rady pre starostlivosť o salón aj domácu starostlivosť.

Odporúčaná