Druhy činností

Ako otvoriť anglickú školu

Ako otvoriť anglickú školu

Video: First Day of School + More Nursery Rhymes & Kids Songs - CoComelon 2024, Júl

Video: First Day of School + More Nursery Rhymes & Kids Songs - CoComelon 2024, Júl
Anonim

Rozvoj odvetvia cestovného ruchu a zahraničné ekonomické vzťahy zvyšujú význam anglického jazyka. Program všeobecného vzdelávania na priemernej škole bohužiaľ neposkytuje primeranú úroveň odbornosti. Preto sú veľmi žiadané anglické školy, ktoré poskytujú kvalitné vzdelávanie na medzinárodnej úrovni.

Image

Budete potrebovať

  • - priestory;

  • - počiatočný kapitál;

  • - vzdelávací program.

Návod na použitie

1

Zaregistrujte svoju vlastnú spoločnosť. Na začatie podnikania bude stačiť otvoriť IP, ale v takom prípade budete môcť učiť určitý vzdelávací kurz, ktorý nebude trvať dlhšie ako 72 akademických hodín. Ak chcete v tejto oblasti poskytovať komplexnejšie služby, musíte si otvoriť LLC alebo ANO a získať licenciu.

2

Odstráňte miestnosť pozostávajúcu z recepcie a aspoň jednej študovne. Ak nemáte veľmi veľký počiatočný kapitál, môžete minúť minimálne množstvo peňazí na dekor a nábytok. Starajte sa iba o čistotu, dobrú zvukovú izoláciu, pohodlné stoly a stoličky a požadované množstvo školiacich materiálov.

3

Vyberte metodiku pre triedy na vašej škole. Program by sa mal líšiť od tradičného programu. Je lepšie vziať jednu zo západných metód ako vzorku. Stavte na komunikačnú metódu výučby: študenti by mali začať hovoriť nezávisle od prvých hodín.

4

Jasne odstupňujte skupiny podľa úrovne znalosti jazyka a veku. Zadajte predtest, aby ste zhodnotili svoju znalosť angličtiny. Západné modely výcviku spravidla vyžadujú súbor školiacich materiálov a systém záverečných testov pre každú úroveň.

5

Venujte osobitnú pozornosť rozvoju detských aktivít, pretože trend včasného učenia sa anglického jazyka sa každý rok zvyšuje. Stavte sa na vývojovú zložku v hodinách angličtiny. V hodinách môžete využívať kreslenie, modelovanie, plyšové hračky, hry v prírode. Naučte sa s deťmi toľko básní a piesní, koľko môžu rozprávať a spievať svojim rodičom. Na sviatky pripravte divadelné predstavenia v angličtine.

6

Nadviazať bilaterálne vzťahy s jednou zo vzdelávacích inštitúcií v anglickom jazyku. Budete si môcť vymieňať skúsenosti, pozvať rodených hovoriacich, aby učili. Bude to ďalšia konkurenčná výhoda pre vašu školu.

Venujte pozornosť

Pokiaľ ide o školákov, nerobte príliš veľa medzery v povinnom programe, pretože cieľom väčšiny z nich je úspešne zložiť skúšku. Ak sa sústredíte na konverzáciu a odložíte gramatiku, nemusia študenti získať výsledky, ktoré očakávali.

Užitočné rady

V letnom období, keď dopyt po vzdelávacích službách neustále klesá, organizujte detské tábory v anglickom jazyku. Pre dospelých by najlepšou voľbou boli stáže v zahraničí spojené s relaxačným programom.

Odporúčaná