Druhy činností

Ako otvoriť športovú sekciu

Ako otvoriť športovú sekciu

Video: Ako otvoriť zatvorený visiaci zámok (M.T.J. testuje a radí) 2024, Júl

Video: Ako otvoriť zatvorený visiaci zámok (M.T.J. testuje a radí) 2024, Júl
Anonim

Športová časť je spoločensky užitočnou záležitosťou a dobrým zárobkom pre športovca, ktorý sa chce stať trénerom. Športové sekcie nájdu návštevníkov takmer v každom meste. Je dôležité, aby sekcia mala pevnú, vhodne umiestnenú miestnosť a potrebné vybavenie.

Image

Návod na použitie

1

Športové sekcie sú potrebné v každom meste, ale pri výbere športu by ste mali byť opatrní: je nepravdepodobné, že v malom a nie príliš finančne zabezpečenom meste je rozumné otvoriť časť tenisu. Pri výbere športu sa rozhodnite, čo je obzvlášť žiaduce v konkrétnom meste a pre ktorého bude vaša sekcia navrhnutá (pre deti alebo dospelých, pre všetkých alebo len pre bohaté časti obyvateľstva). Zvážte tiež, či budete triedy viesť sami, alebo si najať trénerov, kým zostanete zakladateľom.

2

Po objasnení vyššie uvedených bodov sa zapojte do výberu priestoru pre sekciu. Malo by byť vhodné sa dostať do miestnosti, najmä ak ide o časť pre deti. Ak chcete otvoriť časť pre školákov, môžete si dohodnúť prenájom miestnosti s riaditeľom najbližšej školy. V takom prípade budete mať okamžite k dispozícii pohodlnú izbu a zákazníkov. Je lepšie otvoriť sekcie pre dospelých na miestach v blízkosti obchodných ulíc, aby ľudia mohli hneď po práci ísť na šport.

3

V závislosti od športu bude potrebné vybavenie zariadiť. Často to znamená, že miestnosť bude potrebné opraviť, pretože nie všade je potrebná podlahová krytina, nie všade, kde je možné nainštalovať potrebné simulátory.

4

Ešte predtým, ako bude oprava dokončená, začnite hľadať potenciálnych zákazníkov - prostredníctvom známych, internetu, jednoducho umiestnením reklám na vchodoch do blízkych domov. Spravidla veľa ľudí chce hrať šport alebo poslať svoje deti do športovej sekcie, ale nie každý má čas a peniaze. Po zistení relatívne nízkych cien v porovnaní s inými podobnými sekciami môžete celkom úspešne prijať viac ako jednu skupinu, ktorá chce navštíviť túto sekciu.

5

Vytvárajte skupiny zákazníkov v závislosti od veku a úrovne športového tréningu. Detské skupiny sa spravidla tvoria iba podľa veku. Ak je váš oddiel určený pre dospelých, potom by sa mal klásť dôraz na fyzické schopnosti a športový výcvik, pričom by sa mala zdôrazniť iba staršia skupina ako samostatná skupina. Veľkosť skupín závisí od športu, ktorý ponúkate, a od veľkosti miestnosti.

6

Športovú sekciu môžete zaregistrovať vo forme komerčnej alebo neziskovej organizácie. Prvá zahŕňa spoločnosť s ručením obmedzeným - LLC. Existuje mnoho vhodných typov neziskových organizácií: je to verejná organizácia a neziskové partnerstvo. Neziskové organizácie často požívajú určité daňové výhody, takže je výhodnejšie ich vytvoriť v rámci tejto sekcie. Neziskové organizácie sú registrované prostredníctvom územných orgánov spravodlivosti a obchodné organizácie prostredníctvom daňových orgánov.

Odporúčaná