obchodné

Ako otvoriť svoju výrobu

Ako otvoriť svoju výrobu

Video: Vákuová zváračka VACUUM FRESH MT6513 Media-Tech 2024, Júl

Video: Vákuová zváračka VACUUM FRESH MT6513 Media-Tech 2024, Júl
Anonim

Počiatočnou fázou každého výrobného projektu je vývoj výrobnej koncepcie. Malo by sa určiť: na čo sa má vyrábať, v akom množstve a na aké suroviny, na ktoré sa má spotrebiteľ zamerať, na ktorú cenu sa má zaujímať. Okrem toho je potrebné vykonať počiatočné ekonomické výpočty kapitálových a prevádzkových nákladov, vypracovať výrobný program a vypočítať dobu návratnosti projektu.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte si miesto a priestory pre výrobu (výroba, úžitková plocha, sklad atď., Ak je to potrebné). Miesto výroby a priestory musia prísne zodpovedať hygienickým a protipožiarnym normám.

2

Oprava priestorov a zabezpečenie dodatočnej komunikácie v súlade s hygienickými predpismi a predpismi pre tento typ výroby, ako aj s predpismi o ochrane práce a požiarnej bezpečnosti. Používajte iba povolené stavebné a dekoratívne materiály.

3

Vyberte a zakúpte výrobné a pomocné vybavenie. Toto je dôležitá a rozhodujúca fáza. Zariadenie by malo byť moderné, kvalitné a efektívne v prevádzke - vypočítať jeho kapacitu na základe plánovaného objemu výroby. Okrem výberu zariadenia musí byť správne usporiadané, prepojené a prispôsobené - dodávatelia radi poskytnú poradenstvo v týchto otázkach.

4

Po oprave priestorov a vybavenia musíte získať povolenie od hasičského inšpektorátu, zdravotníckej služby a iných regulačných orgánov. Výber personálu pre prácu sa musí začať vo fáze vývoja projektu - v ktorejkoľvek fáze projektu je potrebná rada kvalifikovaných technických špecialistov. Pracovníci sú obvykle prijímaní krátko pred začiatkom projektu.

5

Nakupujte suroviny na výrobu, potrebné pracovné pomôcky, potreby pre domácnosť, pracovné odevy, kancelársky nábytok, počítače atď. Osobitná pozornosť by sa mala venovať získavaniu softvéru - účtovnícke programy, skladové a účtovnícke programy. Po úplnej pripravenosti začnite s výrobou v testovacom režime, počas ktorého identifikujete všetky nedostatky, nedostatky, chyby a dokončite výrobný proces.

Malý podnik - výroba. Kde začať

Odporúčaná