obchodné

Ako otvoriť svoj vlastný klenotnícky podnik

Ako otvoriť svoj vlastný klenotnícky podnik

Video: Ako začať podnikať keď nemáte NIČ 2024, Júl

Video: Ako začať podnikať keď nemáte NIČ 2024, Júl
Anonim

Maloobchod s šperkami je skvelý obchod pre mladého podnikateľa, ktorý nemá žiadne významné finančné prostriedky na vytvorenie celého obchodu, ale je prirodzene obdarený dobrým vkusom. Váš malý pult môže byť v skutočnosti chránený vo veľkom obchode s oblečením alebo v obchodnom centre a všeobecne na akomkoľvek mieste s vysokou premávkou.

Image

Budete potrebovať

  • - predajná plocha 5 až 7 metrov štvorcových;

  • - Typický pult na predaj šperkov;

  • - obchodné vzťahy s niekoľkými veľkoobchodnými dodávateľmi;

  • - Partner, ktorý vás vymení pri pulte niekoľkokrát týždenne.

Návod na použitie

1

Prenajmite plochu 5 - 7 metrov štvorcových, uzavrite dohodu s majiteľom priestorov alebo sa dokonca staňte podnájom. Pokúste sa usadiť v bezprostrednej blízkosti miest predaja odevov alebo šperkov, ktorých návštevníci pravdepodobne venujú pozornosť vášmu produktu. Ideálnym miestom je veľké nákupné centrum, obchodný dom a uzavretý trh s odevmi.

2

Dohodnite sa s veľkoobchodnými dodávateľmi na nákupe veľkého množstva šperkov zo zbierok, ktoré samotní dodávatelia prestali zvažovať nové a sú pripravení predávať za výrazné zľavy. Pokúste sa vyhodnotiť katalógovú likviditu výrobkov z týchto kolekcií podľa vášho vkusu a vyberte produkt, ktorý bude pravdepodobne medzi vašimi zákazníkmi žiadaný.

3

Nákup vybavenia na výrobu šperkov (dodávatelia predajných zariadení majú zvyčajne niekoľko riešení pre tento typ produktu). Vybavte zásuvku maximálnym pohodlím pre seba a maximálnym pohodlím pre zákazníkov - šperky by mali byť dobre osvetlené a umiestnené v určitom poradí. Ručne vyrobené výrobky a drahšie luxusné šperky by sa mali odlíšiť od väčšiny z nich, ak sú vo vašom sortimente.

4

Nájdite náhradného predajcu, ktorý bude predávať šperky a informovať kupujúcich počas vašej nedobrovoľnej neprítomnosti. Hlavnou požiadavkou pre osobu, s ktorou budete zdieľať svoj príjem, je dobrý vkus, pochúťka v komunikácii so zákazníkmi, úprimnosť voči vám. Na tento druh práce sa môže dobre hodiť predajca, ktorý získal skúsenosti v priľahlom odbore, napríklad v klenotníctve.

Bižutéria - dámske podnikanie!

Odporúčaná