Obchodné riadenie

Ako urobiť kapelu populárnou

Ako urobiť kapelu populárnou

Video: TRAKTOR - Letokruhy ( official video ) 2024, Júl

Video: TRAKTOR - Letokruhy ( official video ) 2024, Júl
Anonim

Pred niekoľkými rokmi sa verilo, že iba bohatý producent, ktorý so svojimi väzbami na médiá môže zariadiť piesne v rozhlase a televízii, ako aj organizovať koncerty, môže zviditeľniť skupinu, teraz sa všetko zmenilo - pretože nakoniec všetky vysielania zamerané na poslucháčov, na ľudí, ktorí si kúpia CD a prídu na koncerty. Teraz môžu skupiny osloviť svoje publikum priamo a získať popularitu bez producentov.

Image

Budete potrebovať

Registrácia na sociálnych sieťach

Návod na použitie

1

Ak chcete skupinu zviditeľniť, musíte si vytvoriť svoje účty v rôznych sociálnych sieťach: MySpace, Facebook, Vkontakte atď. Uverejnite tam informácie o skupine a hudbe pre informáciu. Potom sa budete môcť osobne stretnúť s ľuďmi, ktorí majú radi vaše skladby, pridať ich k priateľom, posielať správy zo života skupiny a pozývať ich na koncerty.

2

Vyhľadajte potenciálne publikum skupiny sami. Píšte používateľom sociálnych sietí so závislosťami podobnými vašej hudbe, ponúknite im priateľstvo.

3

Informujte všetkých priateľov o nových piesňach, uverejňujte nové fotografie, reagujte na komentáre fanúšikov, hovorte o koncertoch a uvidíte, ako sa zvyšuje počet predaných vstupeniek na predstavenia.

4

Ak vás organizátori z rôznych miest nepožiadajú, aby ste sa rozprávali, máte k nim prístup prostredníctvom svojich priateľov a fanúšikov z iných krajín na sociálnych sieťach. Požiadajte ich, aby hovorili o miestnych miestach, kde by vaša skupina mohla vystupovať. Možno jeden z nich mohol zorganizovať koncert.

5

Vystúpenia sú ďalším spôsobom, ako spropagovať skupinu, či už ide o miestne koncerty alebo turné. Koniec koncov, je to skutočná správa a miestne médiá o tom môžu hovoriť, ako aj letáky a letáky, ktoré šíria viac a viac informácií o vašej skupine.

Odporúčaná