Druhy činností

Ako otvoriť kotleta v roku 2017

Ako otvoriť kotleta v roku 2017

Video: Łukasz Lotek Lodkowski - "BAŁAGAN NA STRYCHU" (całe nagranie) | Stand-Up | 2020 2024, Júl

Video: Łukasz Lotek Lodkowski - "BAŁAGAN NA STRYCHU" (całe nagranie) | Stand-Up | 2020 2024, Júl
Anonim

Súkromná bezpečnostná spoločnosť - špecifický typ podnikania, v ktorom sa „nezainteresovaný“ môže cítiť trochu na mieste. S veľkou túžbou investovať do súkromnej bezpečnostnej spoločnosti sa však tento problém dá vyriešiť jednoducho - najať skúseného manažéra, ktorý má súkromný bezpečnostný certifikát a užitočné kontakty v orgánoch činných v trestnom konaní. S tým sa vám určite podarí urobiť všetko potrebné na vytvorenie bezpečnostnej spoločnosti.

Image

Budete potrebovať

  • 1. Licencia vydaná licenčným a povoľovacím oddelením ústredného riaditeľstva pre vnútorné záležitosti
  • 2. Miestnosť pre „základňu“ (mini-kancelária, zbrojáreň, miestnosti pre tím rýchlej reakcie)
  • 3. Zbrane a špeciálne vybavenie, ako aj osvedčenie o práve používať každý typ
  • 4. Uniformy a súpravy obuvi pre strážcov Chop
  • 5. Komunikácia - vysielačky, mobilné a pevné telefóny
  • 6. Personál bezpečnostných hliadok „licencovaný“ a bez osobitnej kvalifikácie

Návod na použitie

1

Zhromaždite balík dokumentov potrebný na získanie licencie na vykonávanie bezpečnostných činností. Okrem základných dokumentov musíte predložiť Ústrednému riaditeľstvu pre vnútorné záležitosti úplný opis služieb, ktoré bude PBV poskytovať, informácie o svojich zamestnancoch, zbraniach a špeciálnych prostriedkoch, ktoré chcete použiť. Je tiež potrebné predložiť dokumenty potvrdzujúce kvalifikáciu súkromnej bezpečnostnej stráže pre viacerých zamestnancov podniku vrátane jeho vedúceho.

2

Nájdite miesto, kde sa bude nachádzať „základňa“ vašej bezpečnostnej agentúry - tu bude manažér rokovať s klientmi a stretávať sa s uchádzačmi o pracovné miesta vo vašej organizácii. Ak súkromná bezpečnostná spoločnosť používa strelné zbrane, potom je potrebné vybaviť zbrojáreň. Nakoniec, ak ChOP poskytuje služby diaľkového ovládania pre stacionárne objekty, potom bude na základni stále potrebné vybaviť miestnosť pre tím pre reakciu na núdzové situácie.

3

Kúpte si špeciálne vybavenie, ktoré chcete používať vo svojej práci, po predchádzajúcom získaní povolenia na použitie každého z nich na policajnom oddelení. Súkromné ​​bezpečnostné hliadky sú obvykle vybavené gumovými palicami, putami a omračujúcimi zbraňami. Zbraň vybavenú podľa všetkých pravidiel by mali „akceptovať“ odborníci z orgánov vnútorných záležitostí a inšpektorátu požiaru.

4

Objednajte si na mieru značkové oblečenie a obuv pre zamestnancov vašej bezpečnostnej spoločnosti. Musíte mať dva druhy uniforiem - pre strážcov, ktorí pracujú v uzavretých priestoroch, a pre strážcov, ktorí pracujú v otvorených priestoroch. Ďalšou položkou výdavkov „na začiatku“ bude získanie prostriedkov prevádzkovej komunikácie medzi strážcami a „základňou“ - vysielačky, pevné linky a mobilné telefóny.

5

Vyzdvihnite strážcov, ktorí zamestnávajú „licencovaných“ aj nepovolených zamestnancov. Podľa zákona musia všetci zamestnanci bezpečnostnej agentúry absolvovať predbežné školenie, je však možné najať „stážistov“, ktorí pracujú v tandeme so skúsenými ochrancami a sú ako keby sa pripravovali na odborné osvedčenie. Očakávania týkajúce sa platov takýchto „stážistov“ sú spravidla podstatne nižšie ako licenčné „zabezpečenie“.

Užitočné rady

Nezabudnite poistiť život a zdravie stráže, ktorá pre vás pracuje - federálny zákon o súkromných detektívach a bezpečnostných činnostiach na tom trvá. Nesplnenie môže viesť k zrušeniu licencie.

Postupom času sa pokúste rozšíriť rozsah služieb poskytovaných vašou bezpečnostnou spoločnosťou - zorganizovať systém diaľkového ovládania a potom zvážiť aj organizovanie detektívnych činností.

  • Vaše podnikanie v oblasti bezpečnosti: ako vytvoriť súkromnú bezpečnostnú spoločnosť
  • otváracia rezka

Odporúčaná