Druhy činností

Ako otvoriť svoj stánek

Ako otvoriť svoj stánek

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl

Video: Ako urobiť prvý krok a rozbehnúť svoj vlastný e-shop (Andrea Podstrelencová, Holokolo) 2024, Júl
Anonim

Malý maloobchod s tovarom s vysokým dopytom je obchod pre „začiatok“, ktorý si nevyžaduje veľké finančné investície. Ak chcete otvoriť stánok na ulici v meste, bolo by oveľa ťažšie vyrovnať sa s problémami, ktorým bude majiteľ stánku čeliť. Tu je algoritmus na vytvorenie zásuvky, rovnaký pre takmer všetky regióny krajiny.

Image

Budete potrebovať

  • 1. Osvedčenie o registrácii IP

  • 2. Balík povolení

  • 3. Registrovaná registračná pokladnica

  • 4. Kiosk "Box"

  • 5. Obchodné vybavenie

  • 6. Náhradný predajca

Návod na použitie

1

Zaregistrujte sa ako samostatný podnikateľ - všetci vlastníci kioskov majú túto právnu formu umožňujúcu použitie zjednodušeného daňového systému. Získajte povolenie od miestnej správy (mesta alebo vidieka) na zriadenie maloobchodného stánku. Druhé povolenie sa musí získať od miestneho odboru architektúry a urbanizmu a potom ho koordinovať s obchodným oddelením.

2

Získajte „box“ kiosku a nainštalujte ho, pričom dodržiavajte podmienky a umiestnenie uvedené v dokumentácii o povolení. Už pri inštalácii by vám Rospotrebnadzor a požiarna inšpekcia mali dať svoje „dobré“.

3

Získajte obchodné vybavenie potrebné na fungovanie vášho miesta predaja. Zvyčajne sa na vybavenie „stánku“ vyžaduje chladená vitrína (ak nejde o tabakový kiosk), regály na tovar, váhy a pokladňa.

4

Určite spôsob fungovania vášho „stánku“, nájdite predajcu v stánku (ak v ňom nechcete neustále pracovať). Vytvorte počiatočný sortiment tovaru, ktorý si môžete následne podľa svojich predstáv a správania dodávateľov meniť.

Užitočné rady

Snažte sa nezabudnúť, že všetky dokumenty týkajúce sa práva na udržiavanie obchodného kiosku by sa mali vydávať raz ročne - predčasné ukončenie tohto postupu môže spôsobiť mnoho zbytočných problémov.

Je vhodné zorganizovať nepretržitú prácu „stánku“, ak sa nachádza na frekventovanom mieste, kde sa život nezastavuje ani v tme - na hlavných uliciach a námestiach plných „nočnej“ zábavy.

  • Stručný obchodný plán.
  • ako nainštalovať stánok

Odporúčaná