Druhy činností

Ako otvoriť autoškolu

Ako otvoriť autoškolu

Video: Auto skola 2024, Júl

Video: Auto skola 2024, Júl
Anonim

Existuje len málo takýchto zručností, ktoré by sa obyvatelia veľkých miest naučili učiť rovnako masívne ako vedenie vozidla. Preto je trh so vzdelávacími službami v tejto oblasti takmer „gumový“ - už existuje skutočne veľa autoškol, ale objavuje sa stále viac nových. Čo je potrebné urobiť, aby ste sami organizovali školenie vodičov?

Image

Budete potrebovať

  • 1. Školiaca miestnosť
  • 2. Možnosť prenájmu miesta na školenie
  • 3. Pomôcky na výcvik (časti mechanizmu vozidla, plagáty)
  • 4. Traja inštruktori s vlastnými výcvikovými vozidlami alebo s vlastnou flotilou troch výcvikových vozidiel
  • 5. Usporiadanie s učiteľom teórie
  • 6. Správca školy v oblasti platu

Návod na použitie

1

Prenajmite si učebňu na teoretické hodiny a miesto na cvičenie z jazdy. Niekoľko škôl často používa jedno miesto naraz, môže mať nájomníkov, ktorí zase ponúkajú podnájom. Ďalšou možnosťou je hodinový poplatok pre každého, kto chce trénovať, bez ohľadu na príslušnosť k určitej autoškole. Bez ohľadu na to, ako sa budujú obchodné vzťahy s majiteľom, určite by ste mali mať možnosť využiť nejaký tréningový priestor na praktický výcvik.

2

Vybavte učebňu, ktorú ste si prenajali. Úplný zoznam výhod - vizuálne plagáty a jednotlivé časti mechanizmu vozidla - je obsiahnutý v „Programe odbornej prípravy vodičov kategórie B“. Niektorí majitelia autoškoly radia, aby si kúpili staré auto a vybrali z neho všetky potrebné diely namiesto niekoľkých hotových náhradných dielov, ktoré sú pripravené na školenie - nakoniec to stojí menej.

3

Rozhodnite sa vopred, podľa akej schémy zorganizujete praktický výcvik v autoškole - či už budete mať flotilu tréningových automobilov, alebo inštruktori naučia „kadetov“, ako riadiť svoje vlastné autá. V prvom prípade budete musieť kúpiť niekoľko áut (možno „rozbitých“), aby ste ušetrili peniaze, a vybaviť ich v špecializovanej dielni a potom ich zaregistrovať na dopravnej polícii. V druhom prípade musí byť každý inštruktor zaregistrovaný ako samostatný podnikateľ a s ním sa uzavrie zmluva o poskytovaní služieb.

4

Dohodnite sa s učiteľom (napríklad učiteľom cestnej technickej školy), ktorý bude na vašej škole viesť hodinové kurzy teórie. Nájdite troch autoškolov (štandardné číslo pre väčšinu autoškoly), s alebo bez tréningových automobilov. Správca spravidla dohliada na vzdelávací proces v autoškole, najatý zamestnanec s pevným platom.

Užitočné rady

Aby ste neinvestovali do nákupu nábytku, môžete si prenajať izbu v ktorejkoľvek obecnej vzdelávacej inštitúcii - v tomto prípade vám už budú k dispozícii stoličky, stoly a tabuľa.

Keďže trh služieb odbornej prípravy vodičov je veľmi nasýtený, na propagáciu svojej inštitúcie používajte všetky dostupné reklamné prostriedky - vonkajšie znaky a stĺpiky, letáky, reklamy v tlačených médiách a elektronické zdroje.

Dole s nezákonnosťou: otvorte autoškolu

Odporúčaná