nepopulárne

Ako otvoriť spoločnosť LLC

Ako otvoriť spoločnosť LLC

Video: Firma in USA gründen & Steuern sparen? 2024, Júl

Video: Firma in USA gründen & Steuern sparen? 2024, Júl
Anonim

Počet organizácií sa každý rok zvyšuje, vrátane otvorenia nových spoločností s ručením obmedzeným. Ak chcete vytvoriť svoju prvú spoločnosť, musíte sa riadiť určitými znalosťami.

Image

Návod na použitie

1

Nájdite správne meno pre svoju budúcu spoločnosť. Okrem toho by sa malo dobre pamätať a nemali by byť príliš dlhé.

2

Zamyslite sa nad tým, aké činnosti chcete robiť. Koniec koncov, na vypracovanie žiadosti o štátnu registráciu LLC budete musieť špecifikovať typy podnikateľskej činnosti podľa odvetví. Najlepšie je vybrať niekoľko kódov klasifikátorov naraz. Hlavná vec je, že zmluva je vypracovaná v súlade s týmito zákonmi o činnosti a že je napísaná o tom, čo robíte.

3

Upozorňujeme, že v budúcnosti budete musieť za každú ďalšiu registráciu kódu zaplatiť. Zároveň uveďte kód hlavného druhu podnikateľskej činnosti úplne prvý.

4

Prenájom miestnosti pre rozvoj LLC. Vaša spoločnosť musí mať legálnu adresu.

5

Rozdeľte akcie základného imania medzi všetkých účastníkov LLC. Je to potrebné, ak spoločnosť otvára niekoľko ľudí. Zároveň majte na pamäti, že účastníkom môžu vzniknúť straty, ktoré sú spojené s činnosťami organizácie, iba v rámci svojej vlastnej časti finančných prostriedkov, ktoré boli investované do schváleného kapitálu.

6

Ak sa rozhodnete založiť spoločnosť LLC sami, musíte urobiť príslušné rozhodnutie o otvorení spoločnosti. Ak je prítomných niekoľko účastníkov, mala by sa vypracovať zápisnica z valného zhromaždenia spoločnosti LLC.

7

Urobte si chartu spoločnosti, ktorá musí sama osebe obsahovať: právnu formu LLC; názov, miesto, zloženie, veľkosť základného imania; odškodnenie a postup na vytvorenie riadiacich a kontrolných orgánov; systém distribúcie zisku a vytváranie podnikových fondov; postup a podmienky likvidácie a reorganizácie spoločnosti.

8

Zaplaťte registračný poplatok za LLC. K žiadosti o registráciu priložte potvrdenie o platbe, potom zozbierajte potrebné dokumenty na registráciu organizácie (charta, zakladateľská zmluva, dokumenty o prenájme priestorov, notársky overená kópia práva používať túto miestnosť) a priložte ich k vyššie uvedeným dokumentom. Podrobnosti o spoločnosti získate na daňovom úrade, v ktorom ste ju zaregistrovali.

Odporúčaná