Druhy činností

Ako otvoriť obchod s alkoholom

Ako otvoriť obchod s alkoholom

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl

Video: Otvorenie novej prevadzky - schvalenie od Hygieny 2024, Júl
Anonim

Obchod s alkoholom je pomerne ziskový podnik, o ktorý sa vždy žiada. Ale ich organizovanie nie je ľahké. Právne predpisy ustanovujú pre tieto obchody pomerne prísne požiadavky.

Image

Návod na použitie

1

Na otvorenie maloobchodného miesta s alkoholom musíte mať LLC alebo uzavretú spoločnosť, as od roku 2006 maloobchod s alkoholickými nápojmi vykonávajú iba organizácie. Vytvorte právnickú osobu a zaregistrujte ju na IFTS v mieste bydliska. Kúpte si pokladňu a zaregistrujte ju aj na daňovom úrade.

2

Rozhodnite sa o forme a type budúceho obchodu. Čo chcete otvoriť: malý obchod alebo veľké nákupné centrum, samoobsluha alebo obchod sa uskutočnia prostredníctvom pultu. A možno najdôležitejšou otázkou je umiestnenie obchodu. Výhoda, ktorá je výhodná pre všetkých, je relatívne malý obchod v rezidenčnej oblasti. Vyberte vhodný obchodný priestor.

3

Preto boli vybrané priestory, pokladňa bola zakúpená a zaregistrovaná na INFS, bol otvorený bankový účet. Ďalším krokom je vypracovanie balíka dokumentov. Budete potrebovať: - osvedčenie o vlastníctve priestorov alebo nájomnú zmluvu;

- z hlavného plánu zadania urobte kópiu svojich priestorov určených na predaj výrobkov z vína a vodky;

- uzavrieť dohodu s komunálnymi službami o zneškodňovaní domového odpadu;

- uzavrieť dohodu s dezinfekčnou službou na spracovanie priestorov hlodavcov a hmyzu.

4

S kópiami všetkých vyššie uvedených dokumentov by ste mali ísť do orgánov Sanitárneho a epidemiologického dohľadu, aby ste dosiahli sanitárny a epidemiologický záver. Je potrebné získať povolenie na predaj výrobkov z vína a vodky. Napíšte vyhlásenie. Zaplatiť skúšku v súlade s faktúrou. Potom odborníci z tejto organizácie preskúmajú vaše priestory a vydajú správu o prieskume. Po zhromaždení zvyšných potrebných dokladov požiadajte o licenciu. Podrobnejšie informácie nájdete na odkaz http://www.dinasti.ru/services/license/alcohol/ a na odkaz http://www.bizidei.ru/paket_dokumentov_dlya_produktovogo_magazina.html .

5

Okrem povolení budete musieť vyriešiť aj organizačné problémy. Ak chcete správne zostaviť sortiment, identifikujte potenciálnych kupujúcich. Preskúmajte okolité obchody, analyzujte ponúkaný tovar, vytvorte si vlastnú mapu vín a výrobkov z vodky. Konzultujte, ako zariadiť tovar na policiach a stojanoch. Za týmto účelom si najmite obchodníka. Pamätajte, že ak je oblasť vášho obchodu malá, nerobte príliš široký sortiment. Ak váš obchod poskytuje bezpečnostné služby a bezpečnostné kamery, niektoré položky môžu byť verejne dostupné. Prenájom vysoko kvalifikovaných odborníkov: merchandiser, accountant, sellers.

Užitočné rady

Oslavte otvorenie, zvážte systém zliav a darčekov. Hlavným cieľom je etablovať sa pred návštevníkmi a zákazníkmi.

Odporúčaná