ostatné

Ako prepraviť tovar

Ako prepraviť tovar

Video: Ako prepravit tovar ? Getshipment.sk 2024, Júl

Video: Ako prepravit tovar ? Getshipment.sk 2024, Júl
Anonim

Ak naliehavo potrebujete poslať akýkoľvek náklad väčšej veľkosti, ako je ten, ktorý je prijateľný na odoslanie ruskou poštou, musíte vyhľadať spoločnosť, ktorá v najkratšom možnom čase a za prijateľnú cenu vyrieši váš problém s doručením. Upozorňujeme, že takáto preprava sa nespracuje o niekoľko minút. Zásoby na trpezlivosť, čas a potrebné množstvo peňazí. Zvážte kroky pri navrhovaní a dodávaní nákladu pomocou služieb leteckej spoločnosti.

Image

Návod na použitie

1

Vyberte spoločnosť, ktorá letí do vašej geografickej polohy. Príďte do kancelárie spoločnosti a vyplňte formulár pre náklad.

2

Vezmite so sebou: dokumenty preukazujúce vašu totožnosť, osvedčenia o kvalite, pasy, faktúry alebo akékoľvek iné doklady týkajúce sa nákladu, ktorý potrebuje prepravu, splnomocnenie vo vašom mene, ako aj výzvu na zaslanie oznámenia dopravcovi o potrebe poskytovania služieb (posledné dva dokumenty budú potrebné v ak konáte ako zástupca právnickej osoby).

3

Náklad balte v súlade s platnými predpismi pre tovar a poštové zásielky dodávané letecky.

4

Ak má cesta „parcely“ prekročiť hranicu Ruskej federácie, uveďte svoj tovar do colného registra. Splňte všetky potrebné postupy registrácie a overovania, vyplňte colné vyhlásenie.

5

Po absolvovaní postupu rezervácie, vyplnení všetkých potrebných dokladov a získaní špeciálneho povolenia môžete svoj náklad dopraviť leteckému dopravcovi, aby mohol vykonať ďalší postup kontroly a určiť mieru možnosti / nemožnosti prepravy.

6

Hneď ako dostanete colné povolenie, vyplňte osobitnú faktúru za tovar, aby ste mali možnosť kontrolovať dodávku a 100% bezpečnosť celého nákladu.

7

Tovar odovzdajte skladovateľom dopravnej spoločnosti na ďalšiu prepravu alebo uskladnenie do dňa expedície. Uspokojte sa s poskytovaním doručovacích služieb.

Venujte pozornosť

Ak odosielate náklad, ktorý pozostáva z výrobkov podliehajúcich skaze alebo zo zvierat / vtákov, musíte ešte pred začatím colného registračného postupu získať všetky potrebné povolenia od veterinárnych dozorných a fytosanitárnych orgánov.

Užitočné rady

V každej renomovanej organizácii dostanete nielen zoznam požadovaných dokumentov, ale aj ukážky vyplnenia všetkých formulárov. A skúsení manažéri môžu pomôcť čo najskôr prejsť všetkými postupmi na vyplnenie žiadosti o prepravu.

Moskva-Sachalin, preprava, preprava na Sachalin 2300 rubľov

Odporúčaná