obchodné

Ako obnoviť ooo

Ako obnoviť ooo

Video: Edge® 1030 Plus: Everything you need to know – Garmin® Retail Training 2024, Júl

Video: Edge® 1030 Plus: Everything you need to know – Garmin® Retail Training 2024, Júl
Anonim

Mnoho organizácií sa stále viac uchyľuje k tomuto postupu, pretože opätovná registrácia spoločnosti LLC je omnoho jednoduchšia ako jej úplná eliminácia. Opätovná registrácia trvá iba 7 až 15 dní, na rozdiel od klasickej metódy likvidácie spoločnosti LLC, v ktorej bude potrebné poskytnúť daňovému úradu obrovské množstvo dokumentov a minúť asi 60 000 rubľov.

Image

Budete potrebovať

  • Stanovy a stanovy spoločnosti LLC; protokol

  • zmluva a akt predaja; oznámenie o transakcii.

Návod na použitie

1

Po prvé, bývalí účastníci LLC musia podpísať tieto dokumenty:

- Protokol s rozhodnutím o predaji akcií (nezabudnite uviesť, kto sa predáva);

- zmluva a akt predaja majetku, - oznámenie o transakcii (v 3 kópiách: 1 - bývalým účastníkom LLC, 1 - do budúcnosti, 1 - registračnému orgánu federálnej daňovej služby).

2

Budúci účastníci LLC by mali ďalej vymenovať nového generálneho riaditeľa a hlavného účtovníka. Potom by sa mala nová charta a zakladajúca dohoda organizácie upraviť a schváliť (ak sa opätovná registrácia uskutočnila pre viac ako 2 účastníkov). Oznámte registračnému orgánu. Z právneho hľadiska stará spoločnosť zanikla a na jej základe sa objavila nová organizácia, pravdepodobne s inou adresou a menom.

Image

Venujte pozornosť

Noví členovia LLC sa musia nevyhnutne zaregistrovať na daňovom úrade so zmenami v zakladajúcich dokumentoch organizácie, aby bývalí členovia nežiadali o predané akcie.

Užitočné rady

Je obzvlášť dôležité, aby sa otvárajúcim firmám vedelo, ako opätovne zaregistrovať spoločnosť LLC v prípade, že podnik „nefunguje“. Pre „nulovú“ spoločnosť LLC - je to najjednoduchší a najlacnejší spôsob ukončenia.

Odporúčaná