obchodné

Ako preložiť oooh

Ako preložiť oooh

Video: Editace jazyka na webu 2024, Júl

Video: Editace jazyka na webu 2024, Júl
Anonim

Zahraniční podnikatelia v súčasnosti radi kupujú podiely a investujú do formy vlastníctva, napríklad do spoločnosti s ručením obmedzeným, pretože môžete previesť spoločnosť LLC do známej medzinárodnej skratky.

Image

Návod na použitie

1

Najprv choďte online. Do vyhľadávacieho panela napíšte napríklad „Ako prekladať LLC“. Pred vašimi očami sa zobrazí celý zoznam webových zdrojov, ktoré obsahujú podobné informácie. Akýkoľvek online slovník zahraničných skratiek vlastníckych formulárov bude obsahovať napríklad http: //www.englishelp.ru/translator/articles-for-translator/17-patterns -…

2

Nájdite skratku označujúcu obmedzenú zodpovednosť. Na Západe sa tradične nazýva Ltd alebo celé meno Limited. Veľa zahraničných spoločností používa Ltd vo svojich menách. Nebuďte prekvapení, keď v medzinárodných dokumentoch bude názov vašej spoločnosti uvedený v angličtine - Ltd.

Venujte pozornosť

Mnoho západných spoločností používa formu vlastníctva Ltd, aby zakryla svoju skutočnú formu spoločnosti s ručením obmedzeným (LCC), čo znamená zmes korporácie a partnerstva.

Užitočné rady

Forma podnikania IP (individuálny podnikateľ) nie je zahraničným investorom známa, ale dokonale poznajú LLC.

Englishelp.ru

Odporúčaná