Obchodné riadenie

Ako pripraviť podklady pre ponuku

Ako pripraviť podklady pre ponuku

Video: De´Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85.SB SK I Plnoautomatické kávovary 2024, Júl

Video: De´Longhi Dinamica Plus ECAM 370.85.SB SK I Plnoautomatické kávovary 2024, Júl
Anonim

Veľmi populárny medzi podnikateľmi, ktorí sa zúčastňujú rôznych výberových konaní. Ponuka je predpokladom štátneho poriadku. Znamená to príležitosť zákazníka oboznámiť sa s podmienkami spolupráce predloženými exekútormi bez toho, aby sa navzájom venovali návrhom druhej strany.

Image

Budete potrebovať

  • - konkurenčná ponuka;

  • - balík dokumentov o činnostiach spoločnosti.

Návod na použitie

1

Pri príprave podkladov k verejnej súťaži je najdôležitejšie správne zostaviť žiadosť o ponuku. Mali by sa zohľadniť požiadavky súťažných podkladov, ktoré sa týkajú kvality a technických charakteristík obstarávanej práce. Súťažná dokumentácia sa vypracúva v súlade so zákonom o verejnom obstarávaní a pravidlami verejného obstarávania.

2

Predkladá sa písomne ​​v zapečatenej obálke alebo vo forme elektronického dokumentu. Na obálke je potrebné uviesť názov príslušnej súťaže (šarže). V žiadosti o ponuku by sa mal uviesť názov spoločnosti, informácie o jej právnej forme, podrobnosti, kontaktné čísla.

3

Okrem toho je k žiadosti priložená:

- výpis z jednotného štátneho registra právnických osôb (originál alebo notársky overená kópia); musí sa urobiť skôr ako 6 mesiacov od dátumu vyhlásenia verejnej súťaže;

- kópie základných dokumentov;

- návrhy na kvalitu práce a zmluvné podmienky;

- dokumenty potvrdzujúce kvalifikáciu deklarovaného účastníka.

4

Po podaní všetkých prihlášok súťažná komisia posúdi a vyberie najoptimálnejší návrh. 10 dní od podpísania príslušného protokolu sa pridelí na posúdenie žiadostí. V prípade zváženia objednávky v hodnote viac ako 50 miliónov rubľov sa lehota môže posunúť až o 30 dní.

5

Pri výbere exekútora komisia zohľadňuje cenu navrhovanej zmluvy, kvalifikáciu uchádzača, zabezpečenie kvality, načasovanie objednávky, dostupnosť technologického vybavenia, výrobné zariadenia, prácu, finančné zdroje. Použitie iných kritérií na vyhodnotenie žiadostí v súťaži nie je povolené.

6

Víťazom súťaže je účastník, ktorý navrhol najlepšie podmienky na vykonanie zmluvy.

Venujte pozornosť

Najdôležitejším momentom pri elektronickom predkladaní ponúk je poskytnutie balíka dokumentov potvrdzujúcich vôľu zúčastniť sa a zaručiť platobnú schopnosť dodávateľa. Ďalší výsledok prípadu závisí od správneho vykonania dokumentov týkajúcich sa účasti na výberovom konaní - ak je vaša žiadosť prijatá, bola dokončená jedna z dôležitých etáp. Viac informácií.

Užitočné rady

Podmienky účasti na výberovom konaní určuje zákazník. Základnou podmienkou je poskytnutie súťažnej alebo aukčnej prihlášky, ako aj uznanie víťaza toho, ktorý predložil najlepší návrh na vykonanie objednávky. Aké dokumenty sú potrebné na účasť v súťaži? Ako je uvedené vyššie, na účasť v súťaži je potrebné poskytnúť dokumentáciu požadovanú zákazníkom. Takmer vo všetkých prípadoch sa však vyžaduje štandardný balík dokumentov. Účasť na výberovom konaní je teda nevyhnutná

aké dokumenty sú potrebné pre ponuku

Odporúčaná