obchodné

Ako získať prieskumnú licenciu

Ako získať prieskumnú licenciu

Video: How to get Facebook Password (Private Investigator) - Ako získať heslo na FB (súkromný detektív) 2024, Júl

Video: How to get Facebook Password (Private Investigator) - Ako získať heslo na FB (súkromný detektív) 2024, Júl
Anonim

Povolenie spoločnosti Rosreestr je potrebné na vykonávanie aktivít týkajúcich sa tvorby, aktualizácie štátnych topografických máp a plánov, ich zverejňovania. Okrem toho poskytuje právo vykonávať federálne, regionálne (územné) a rezortné kartografické a geodetické centrá a ďalšie druhy práce, ktoré sú súčasťou licencovanej kartografickej činnosti.

Image

Návod na použitie

1

Nezabudnite, že licenčným úradom, ktorý prijíma, je Federálna služba pre štátny zápis, katastrálny úrad a kartografiu (Rosreestr) a jej územné jednotky.

2

Ak chcete získať geodetickú licenciu, zbierajte balík dokumentov. Zahŕňa: - osvedčenie o pridelení OGRN, - osvedčenie o pridelení DIČ, - štatistické kódy, - výpis z Jednotného štátneho registra právnických osôb alebo EGRIP, - všetky strany pasu pre jednotlivých podnikateľov, - podrobnosti o samostatnom podnikateľovi alebo spoločnosti, - platobné doklady na zaplatenie štátnej povinnosti, - zoznam činností, na ktoré sa vyžaduje licencia.

3

Našite a zalepte dokumenty, ktoré obsahujú dva alebo viac hárkov, s pečaťou organizácie alebo jednotlivého podnikateľa. Okrem toho si overte u notára kópiu týchto dokumentov, inak budete musieť poskytnúť originály.

4

Odovzdať balík dokumentov na registráciu územnému členeniu mesta Rosreestr. Registračný orgán rozhodne o vydaní licencie do 45 dní. Počas tohto obdobia spoločnosť Rosreestr overí, či vaša spoločnosť spĺňa licenčné podmienky. Na overenie podmienok licencie je potrebné poskytnúť: - informácie o odborníkoch (diplomy a pracovné knihy), - informácie o geodetických nástrojoch vlastnených podnikateľom alebo spoločnosťou a ich meteorologických prieskumoch, - informácie o vedúcich geodetických a kartografických činností.

5

Po rozhodnutí vydať licenciu budete musieť zaplatiť štátny poplatok: 2600 rubľov. za udelenie licencie. Tento dokument sa vydáva na obdobie 5 rokov a je platný v celom Rusku. Po uplynutí stanoveného obdobia je potrebné registrujúcemu orgánu predložiť nový balík dokumentov na obnovenie licencie.

Odporúčaná