Druhy činností

Ako získať rybolovnú kvótu

Ako získať rybolovnú kvótu

Video: How to get an Italian health insurance card ( Tessera Sanitaria ) 2024, Júl

Video: How to get an Italian health insurance card ( Tessera Sanitaria ) 2024, Júl
Anonim

Rybolov na území Ruskej federácie sa vykonáva prísne v súlade s rozdelením podielov rybolovných kvót. Ak sa chcete podieľať na distribúcii akcií, musíte podať žiadosť územnému orgánu Federálnej agentúry pre rybné hospodárstvo.

Image

Budete potrebovať

  • - dokumenty pre rybársky podnik;

  • - osvedčenie o zápise do registra právnických osôb (samostatných podnikateľov);

  • - osvedčenia o neexistencii daňových nedoplatkov.

Návod na použitie

1

Každoročne sa na vedeckom základe určuje, aké množstvá rýb možno uloviť bez toho, aby spôsobili škody obyvateľstvu, čo je základom rybolovnej kvóty, ktorá sa delí na podiely medzi rybárskymi spoločnosťami. Posledné zmeny a doplnenia pravidiel na získanie kvót ustanovujú, že kvóty na úlovky sa teraz rozdelia o 10 rokov, čo by malo prispieť k prílevu investícií do výstavby a modernizácie lodí, ako aj do rozvoja spracovateľského priemyslu na pevnine, čím sa vytvoria ďalšie pracovné miesta v pobrežných regiónoch. Tieto zmeny navyše stimulujú obchodný záujem o udržiavanie populácií rýb.

2

Na získanie kvóty rybárska spoločnosť predkladá žiadosť územným orgánom Federálnej agentúry pre rybné hospodárstvo, v ktorej uvedie osobné údaje žiadateľa: - v prípade právnických osôb - meno, dôchodkový fond, miesto, bankové údaje, DIČ, kontaktné telefónne číslo, - v prípade jednotlivých podnikateľov - osobné údaje (vrátane údajov o doklade totožnosti), miesto bydliska, bankové údaje, DIČ, kontaktné telefónne číslo, k nemu je priložené: - v prípade právnických osôb - kópie základných dokumentov, výpis z registra, - d Som samostatný podnikateľ - výpis z USRIP, - kópie dokladov o vlastníckych právach k plavidlám rybárskej flotily (vlastnené alebo použité na nákladnej báze), osvedčenie o vhodnosti plavidla, - osvedčenie vydané daňovými orgánmi, že žiadateľ nemá žiadne nedoplatky na zaplatení v rozpočty všetkých úrovní.

3

Uvedené dokumenty predkladá žiadateľ Federálnej rybárskej agentúre priamo alebo sa zasielajú cenným listom presne a včas. Posúdenie dokumentov predložených žiadateľmi sa uskutoční do 3 týždňov od dátumu podania žiadosti, po ktorom agentúra schváli zoznam žiadateľov, ktorým sú pridelené kvóty v rámci kvóty a sú uzatvorené zmluvy na ich konsolidáciu.

Venujte pozornosť

Žiadateľ je zodpovedný za poskytovanie nepravdivých informácií na základe právnych predpisov Ruskej federácie.

Užitočné rady

Na základe zmluvy sa rybárskym podnikom poskytne rybársky pozemok na účely priemyselného rybolovu.

Odporúčaná