ostatné

Ako získať licenciu na poskytovanie služieb

Ako získať licenciu na poskytovanie služieb

Video: Tolerancia - nezisková organizácia 2024, Júl

Video: Tolerancia - nezisková organizácia 2024, Júl
Anonim

Ak ste zaregistrovali organizáciu a máte v úmysle ďalej poskytovať určitý typ služby, potom k registračným dokumentom, ktoré ste už dostali, budete potrebovať licenciu na ich poskytnutie.

Image

Návod na použitie

1

Poznámka: Ak plánujete poskytovať niekoľko typov služieb, budete musieť získať licenciu pre každý typ. Ak máte dostatok finančných prostriedkov a času, kontaktujte jednu z mnohých advokátskych kancelárií, ktorá pripraví všetky potrebné dokumenty a pomôže vám urýchliť proces získania licencie. Ak čas vyprší, získajte licenciu sami.

2

Pripravte si nasledujúce dokumenty na predloženie licenčnej komore:

- vyhlásenie (s informáciami o vašom individuálnom podnikateľovi alebo právnickej osobe);

- overené kópie základných dokumentov (ak je vaša organizácia zaregistrovaná ako právnická osoba);

- osvedčenia, osvedčenia, osvedčenia a iné doklady o vzdelaní a kvalifikácii (vy alebo vaši zamestnanci), ktoré potvrdzujú vaše právo zapojiť sa do tohto druhu činnosti;

- technické vlastnosti materiálov a zariadení (alebo ak napríklad plánujete vzdelávacie aktivity, programy odbornej prípravy);

- prijatie platby štátnej dane.

3

Tieto dokumenty odošlite na posúdenie licenčnej komore. Získajte kópiu súpisu dokumentov so značkou v deň predloženia dokumentov.

4

Do 1, 5 mesiaca bude musieť licenčná komora rozhodnúť o vašej žiadosti. Komora prijíma rozhodnutie vo forme aktu.

5

Pamätajte, že ak vaše dokumenty obsahovali nepresné alebo skreslené informácie alebo ak vlastnosti zariadenia (materiálov) nespĺňajú licenčné požiadavky, môže vám byť licencia zamietnutá.

6

V prípade kladného rozhodnutia týkajúceho sa vašej žiadosti zaplatte požadovaný licenčný poplatok a získajte licenciu do 3 dní od dátumu prijatia prijatia platby poplatku. Jeho platnosť zvyčajne nepresahuje 5 rokov, ale na niektoré činnosti sa môže vydať aj neobmedzená licencia.

Odporúčaná