obchodné

Ako získať licenciu na komunikačné služby

Ako získať licenciu na komunikačné služby

Video: Q & A with GSD 037 with CC 2024, Júl

Video: Q & A with GSD 037 with CC 2024, Júl
Anonim

Prevádzkovateľ musí mať licenciu na komunikačné služby, aby svojim účastníkom (zákazníkom) poskytoval telefónne služby v obytných a kancelárskych budovách. Okrem toho musí prevádzkovateľ na základe tejto licencie poskytnúť svojim zákazníkom možnosť prístupu k vzájomne prepojenej komunikačnej sieti.

Image

Návod na použitie

1

Napíšte žiadosť o licenciu na komunikačné služby. V tomto dokumente uveďte opis komunikačných služieb, sietí a komunikácií poskytovaných v budúcnosti. Tiež si všimnite, ako sa bude pripravovať schéma výstavby siete pre toto pripojenie.

2

Zaplaťte požadovanú sumu štátneho poplatku za získanie licencie.

3

Zhromaždiť potrebný balík dokumentov na získanie licencie: - osvedčenie potvrdzujúce štátnu registráciu spoločnosti (právnickej osoby). Urobte jej notársky overenú kópiu, - notársky overenú kópiu osvedčenia o registrácii tohto obchodného subjektu na daňovom úrade, - kópiu charty overenú IFTS, - potvrdenie o platbe po zaplatení štátnej dane.

4

Všetky pripravené dokumenty odovzdajte expedícii Roskomnadzor, aby táto organizácia mohla posúdiť vašu žiadosť a skontrolovať pravosť všetkých dokumentov. Potom sa rozhodne o licenčnej práci v oblasti komunikácií.

5

Naopak, práve po rozhodnutí Roskomnadzor sa licencia vydá žiadateľovi alebo sa vydá rozhodnutie o odmietnutí získať licenciu s odôvodnením. V skutočnosti existuje mnoho rôznych dôvodov odmietnutia. Medzi ne patrí: nesúlad dokumentov, ktoré boli pripojené k žiadosti, v súlade s požiadavkami ruského federálneho zákona; nekonzistentnosť činnosti, ktorú žiadateľ o licenciu vyhlásil podľa noriem, pravidiel a požiadaviek stanovených pre takúto činnosť; neposkytnutie úplného balíka dokumentov zo strany žiadateľa o licenciu v súlade s platnými právnymi predpismi alebo prítomnosť nepresných alebo skreslených informácií v ktoromkoľvek z poskytnutých dokumentov, ako aj ďalšie zákonom stanovené dôvody.

získanie licencie na komunikačné služby

Odporúčaná