obchodné

Ako získať licenciu na víno

Ako získať licenciu na víno

Video: ALZATE & DARÍO GÓMEZ - Copita de Licor (Video Oficial) 🥃 2024, Júl

Video: ALZATE & DARÍO GÓMEZ - Copita de Licor (Video Oficial) 🥃 2024, Júl
Anonim

Rusko postupne obnovuje tradície vinárstva v južných regiónoch krajiny. Schopnosť pestovať a vyrábať akostné vína však zjavne nestačí na to, aby produkt získal všetky potrebné osvedčenia. Okrem toho legálna výroba akýchkoľvek výrobkov obsahujúcich alkohol nie je možná bez licencie. Ako získať licenciu na víno?

Image

Návod na použitie

1

Zaregistrujte právnickú osobu na daňovom úrade. Získajte osvedčenie o registrácii, štatistické kódy a kontaktujte MCI a zaregistrujte pečať. Otvorte si bankový účet.

2

Prenajať alebo postaviť izbu, ktorá spĺňa všetky požiadavky Rospotrebnadzor a protipožiarnu ochranu, alebo ho vybaviť v súlade s týmito požiadavkami. Miestnosť by mala byť dobre vetraná, osvetlená a mala by mať hladkú betónovú podlahu. Okamžite uzavrieť dohodu o vývoze priemyselného odpadu a dohodu o pravidelnej dezinsekcii a deratizácii priestorov. Miestnosť je vybavená protipožiarnym zariadením.

3

Kontaktujte environmentálnu službu, v ktorej predkladáte základné dokumenty, dohodu o prenájme (alebo vlastníctve) priestorov, projektové a technologické dokumenty, bankové údaje a zmluvy na odvoz odpadu a sanáciu priestorov. Získajte pozitívny názor na stav miestnosti.

4

Požiadajte hasičský zbor so žiadosťou o odborné posúdenie stavu miestnosti. Získajte pozitívny názor zástupcu tejto služby.

5

Nákup alebo prenájom všetkého potrebného vybavenia, ktoré by malo byť vybavené zariadeniami na meranie objemu výroby. Tieto zariadenia musia mať povinné osvedčenia a následne zapečatené Federálnou službou pre reguláciu trhu s alkoholom. Spoločnosť by mala mať laboratórium kontroly kvality. Najmite zamestnancov, uskutočnite rozhovor. Požiadajte žiadateľov o voľné pracovné miesta, aby vám predložili potvrdenie od kliniky závislostí.

6

Kontaktujte spoločnosť Rospotrebnadzor a odošlite vzorky výrobkov, aby ste získali osvedčenie o zhode a osvedčenie o kvalite výrobku. Získajte odborné posudky a osvedčenia.

7

Ak chcete získať licenciu na výrobu alkoholu, kontaktujte Federálnu službu pre reguláciu trhu s alkoholom. Poskytnite tieto dokumenty: - formulár žiadosti s uvedením všetkých podrobností o organizácii a názvoch výrobkov;

- overené kópie základných dokumentov;

- overenú kópiu registrácie právnickej osoby a registra;

- overené kópie dokladov potvrdzujúcich existenciu zákonného imania;

- overené kópie záverov environmentálnej a hasičskej služby;

- overené kópie osvedčení;

- znalecký posudok k službe OTC Táto služba môže od vás vyžadovať ďalšie dokumenty. Úplný zoznam týchto dokumentov nájdete na webovej stránke www.fsrar.ru . Získajte licenciu na výrobu alkoholu.

Odporúčaná