Obchodné riadenie

Ako si vybrať ten správny produkt pre kaviareň?

Ako si vybrať ten správny produkt pre kaviareň?

Video: Jak vybrat ten správný makeup? 2024, Júl

Video: Jak vybrat ten správný makeup? 2024, Júl
Anonim

Rozhodli ste sa otvoriť kaviareň? Kúpili sme všetko potrebné vybavenie, najali sme personál. Zdá sa, že je všetko pripravené a zostáva iba na nákupe výrobkov. Ale počkajte. Nemusíte okamžite kupovať 100 rôznych sirupov a desiatky kilogramov kávy. Budú potrebné iba základné výrobky.

Image

Predtým, ako pôjdete do obchodu, prečítajte si tento zoznam. Uľahčí vám výber medzi nevyhnutnými výrobkami a výrobkami, ktoré si môžete kúpiť neskôr.

  1. Kávové zrná. A čo je najdôležitejšie, musíte si kúpiť kvalitné čerstvé kávové zrná. Skontrolujte, či je dátum praženia povinný. Verí sa, že najhoršie zrná by sa mali vyprážať najneskôr pred 1 mesiacom. Potom sa nezhoršia, ale káva je menej nasýtená a vyprázdnená.

  2. Milk. Kto nemá rád cappuccino alebo mlieko? Preto si kúpte viac mlieka. Tu sa kladie dôraz nie na obsah tuku, ale na obsah bielkovín v mlieku. Malo by byť najmenej 3 g.

  3. Cukor. Často na neho zabudnú a to je nespravodlivé. Medzi vašimi zákazníkmi bude veľa sladkých zubov. Nezabudnite tiež na vanilkový cukor, bez ktorého nebude Raf tak chutný.

  4. Dezerty. Aj keď pracujete vo formáte „Káva s vami“, v ponuke dezertov alebo pečiva by ste mali mať niekoľko položiek.

  5. Krém a korenie. Mnoho zákazníkov miluje Raf, kreatívny a najjemnejší krémový kávový nápoj. A iní majú radi silnú kávu, ale s pridaním škorice alebo klinčeka. Preto dôrazne odporúčame, aby ste si vybrali dobrý krém, pokiaľ možno najekologickejší, bez konzervačných látok alebo príchutí.

  6. Voda. Ste profesionáli? A nedávajú klientovi espresso bez pohárika vody? Lepší minerál.

  7. Tea. Tam, kde je káva, je čaj. Budete prekvapení, ale veľa ľudí k vám príde nie na šálku kávy, ale na čajovú kanvicu. Preto si získajte niekoľko druhov dobrého voľného čierneho, zeleného a červeného čaju.

  8. Sirupy a polevy. Napríklad, Mocha sa podáva s čokoládovým sirupom. A levanduľový drsný - s vhodným sirupom. Venujte pozornosť sezóne a trendom. Povedia vám, ktoré sirupy by ste si mali kúpiť a ktoré odložiť na neskôr.

Toto nie je celý zoznam, ale s výrobkami z nich už môžete otvoriť a dať ľuďom vynikajúcu kávu. Ďalší tip - vyberte mlieko a smotanu od miestneho výrobcu, ktorého trvanlivosť je ideálne 5 - 7 dní. Chutia dobre a robia kávu ešte intenzívnejšou.

Odporúčaná