Obchodné riadenie

Ako ponúkať služby klientskej spoločnosti

Ako ponúkať služby klientskej spoločnosti

Video: iCON by Coface - Your new business information platform - Insights for trade 2024, Júl

Video: iCON by Coface - Your new business information platform - Insights for trade 2024, Júl
Anonim

Novovytvorené podniky a spoločnosti sa často snažia prilákať čo najviac zákazníkov. Aj keď máte najlepší produkt alebo službu na svete, vaša organizácia nebude úspešná bez zákazníkov, ktorí si ju kúpia. Existuje niekoľko spôsobov, ako nájsť zákazníkov a získať ich dôveru pomocou niektorých marketingových nástrojov a stratégií.

Image

Budete potrebovať

  • - výrobok;

  • - cieľové publikum;

  • - plán predaja.

Návod na použitie

1

Efektívne propagujte svoje podnikanie. Jedným z hlavných spôsobov, ako to dosiahnuť, je mať jasne definovaný cieľový trh alebo potenciálnych zákazníkov. Namiesto toho, aby ste platili za reklamy na miestne noviny alebo inzerovali svoje služby na žltých stránkach, premýšľajte o tom, kto by naozaj chcel vašu správu počuť. Napríklad, ak je váš cieľový zákazník teenager, pravdepodobne budete musieť predávať služby cez internet pomocou sociálnych médií. Ak je váš cieľový trh určený pre dôchodcov, zvážte zverejnenie reklám v národných novinách, ktoré sú u tohto publika obľúbené.

2

Spolupracovať s inými podnikmi. Zjednotenie s ostatnými spoločnosťami, ktoré majú rovnaký cieľový trh, zohráva pri zabezpečovaní partnerskej práce kľúčovú úlohu. Napríklad, ak máte kozmetický salón, ktorý sa stará o ženy, môžete sa stať partnermi miestneho nechtového salónu alebo odevného butiku. Len čo nájdete silného partnera, môžete s ním zdieľať reklamný priestor a zákazníkom ponúknuť zľavu pri prístupe k nemu.

3

Požiadajte svojich súčasných zákazníkov o informácie o spoločnosti. Jedným z najúčinnejších marketingových správ môže byť váš spokojný zákazník. Poskytnite im špeciálne platobné pokyny alebo zľavy na budúce nákupy, ak lákajú iné podniky alebo zákazníkov. Môžete tiež požiadať klientov, aby do brožúr alebo na svoj web vložili odporúčania.

4

Používajte kreatívne propagácie. Jednotlivé ročné obdobia alebo sviatky môžu byť vynikajúcou príležitosťou na oslovenie potenciálnych zákazníkov. Napríklad, ak máte pekáreň, môžete počas sviatkov ponúkať zľavy na tovar. Ak máte upratovaciu spoločnosť, potom v marci alebo apríli môžete ponúknuť „všeobecné upratovanie“ za nízke ceny. Kľúčovým bodom je použitie akýchkoľvek udalostí alebo dní a ich korelácia s vašimi cieľmi.

Päť spôsobov, ako prilákať zákazníkov.

Odporúčaná