Obchodné riadenie

Ako uspieť v podnikaní, porušiť všetky pravidlá

Ako uspieť v podnikaní, porušiť všetky pravidlá

Video: The ECB Explains: European banking supervision 2024, Júl

Video: The ECB Explains: European banking supervision 2024, Júl
Anonim

„Ako uspieť v podnikaní porušením všetkých pravidiel“ je kniha Dan Kennedyho, ktorej hlavným postulátom je, že na dosiahnutie úspechu je jednoducho potrebné porušiť prevládajúce pravidlá. Milionár sa podrobne venuje väčšine prevládajúcich stereotypov v metódach napredovania k úspechu a ukazuje, ako získať výhody, ak ich nebude nasledovať.

Image

Návod na použitie

1

Vyhnite sa vynútenému „pozitívnemu mysleniu“ a „motivácii“. Zapojiť sa do vytvárania základu pre pozitívne sebavedomie, skutočné plány a prostriedky, ktoré určia vykonávanie konkrétnych cieľov.

2

Prestaňte sa obávať „natívneho talentu“ a názorov ostatných ľudí o vašich schopnostiach, IQ a sklonoch. Vaše rozhodnutia a odhodlanie majú nesmierne väčší vplyv na vašu budúcnosť.

3

Neospravedlňujte svoj nedostatok vzdelania, necítite sa nižšie ako tí, ktorí majú diplom. Existuje veľa dôkazov o tom, že v podnikaní je možné dosiahnuť absolútne akékoľvek výšky bez toho, aby mali nielen vyššie, ale aj úplné stredoškolské vzdelanie.

4

Maximalizujte svoje vedomosti a kvalifikácie a nehanbite sa, informujte o nich ostatných. Dokonca aj ľudia sú veľmi talentovaní a inteligentní, ale zároveň sú skromní a skromní príliš často bez povšimnutia a podcenenia.

5

Nedovoľte, aby ste boli plachí a pokorní. Sebadôvera a aktivita odpudzujú omnoho menej ľudí, ako priťahujú, pretože najradšej komunikujú s osobou, ktorá je úplne presvedčená o ich názoroch.

6

Zabudnite na kreativitu v obvyklom zmysle slova a zamerajte sa na to, čo sa znova a znova osvedčilo.

7

Predefinujte vytrvalosť, zlyhanie a úspech. Zapojte sa do „testovania“ - hľadajte niečo, čo sa vám dá ľahko a prirodzene, čo môže viesť požadovaným smerom. Nebojte sa označenia „muž, ktorý ustúpi“.

8

Staňte sa svojím vlastným konzultantom, pretože odborníci robia chyby častejšie, ako sa ukázalo, že majú pravdu v otázkach, kde, kedy a ako investovať peniaze. Aces z Wall Street sú rovnako šťastní ako my.

9

Naučte sa vytvárať situácie, v ktorých je viac šancí na úspešnú šancu, a šťastie sa na vás usmeje.

10

Udržujte svoje zrýchlené tempo zamerané na úspech. Aj keď ľudia s príznakmi „horúčky“ platia maximum, je to tajomstvo ich veľkých úspechov. Väčšina z nás je omnoho pomalších, ako by sme mali.

11

Vymažte čo najviac hranici medzi „prácou“ a „potešením“. Pri každej príležitosti skombinujte podnikanie s radosťou.

12

Nespoliehajte sa na najmodernejšie technológie. Opýtajte sa sami seba: funguje táto technika pre vás alebo proti vašim záujmom?

13

Naučte sa akýmkoľvek pozitívnym spôsobom, ako vyniknúť z davu. Buďte pripravení prijať nekvalifikovanú prácu so zápalom a horlivosťou, ktorú ešte nikto nevidel.

14

Kompetentne vyberajte klientov a vykonávajte pravidelné „čistenie“, aby ste vytvorili priestor pre ideálnych klientov. Takáto rotácia zabezpečí ziskovosť podniku, zvýši produktivitu práce, zníži pravdepodobnosť konfliktov služieb a zaistí pokoj.

15

Uplatňovať rôzne stratégie. Jedinou cestou na zbohatnutie sú príležitosti, rýchlosť a rýchlosť. Ľudia, ktorí sú dôkladní a vytrvalí, nie vždy vyhrávajú preteky.

16

Prestaňte sa ospravedlňovať za nedostatok peňazí. Potreba vyraziť hore a bez prístupu k veľkým peniazom vás mobilizuje všetku vašu silu.

17

Nenechajte sa zavesiť na jedinečnosti a originalite nápadu alebo produktu - to vás samo o sebe nezbohatne. Hlavná vec je premyslená kombinácia novej myšlienky, „histórie“, marketingu, reklamy a distribúcie.

18

Zabudnite na všeobecne akceptované pravidlá obchodu, distribúcie a marketingu. Vyjdite s úplne odlišnými metódami, ako priblížiť produkt zákazníkom, aby ste čo najlepšie využili prácu s bývalými zákazníkmi.

19

Vyvíjajte maximálne úsilie, aby ste sa vyhli chybám, ale za každú cenu to nedosiahnite. Profitujte z nesprávneho výpočtu - kvôli veľkým úspechom musíte čeliť chybám. Vytvorte atmosféru, v ktorej sa vaši podriadení nebudú báť zabudnúť.

20

Nebojte sa robiť zmeny, aj keď všetko funguje hladko. Vyskúšajte presný opačný spôsob práce a vyhodnoťte výsledok. Hromadené skúsenosti by nemali vylučovať experimenty.

Odporúčaná