Obchodné riadenie

Ako prilákať zákazníkov do fitnes klubu

Obsah:

Ako prilákať zákazníkov do fitnes klubu

Video: Prerazila v mužskom segmente a dnes vedie najväčšiu sieť fitness centier na Slovensku 2024, Júl

Video: Prerazila v mužskom segmente a dnes vedie najväčšiu sieť fitness centier na Slovensku 2024, Júl
Anonim

Pre každého trénera fitness je dôležité prilákať čo najviac klientov, pretože jeho zisk priamo od neho závisí. Využite na to všetky vaše nadšenie. Zmeňte svoj program a príďte so špeciálnymi ponukami na zvýšenie počtu návštevníkov vášho klubu.

Image

Návod na použitie

1

Populárna herečka Ravshana Kurkova hrála v reklame na sieť fitnes klubov X-Fit

Od začiatku apríla vydala federálna sieť fitness klubov X-Fit reklamy série „Discover Yourself“. Hlavnými postavami novej kampane boli tím značky a k fotografovaniu sa pripojili hviezdy šoubiznisu, televízie a športu vrátane Ravshany Kurkovej, Snežin Kulovy, Vladimíra Mineeva a ďalších.

Osem klipov v novej reklamnej kampani je osem hrdinov a osem originálnych príbehov. Herečka, televízna moderátorka, dizajnér, športovec, básnikka, odborník na fitness, top manager, marketingový riaditeľ

, Všetci sú úplne iní, ale existuje niečo, čo ich spája. Toto je hľadanie nových horizontov. Fitness im pomáha nielen robiť to, čo majú radi, ale tiež ich dodáva energii, čo je nevyhnutné pre rozvoj a dobývanie nových výšin. Takýmto hrdinom môže byť každý jasný a úspešný človek, ktorý si nepredstavuje svoj život bez perspektívy.

Image

2

Ravshana Kurkova, herečka

www.youtube.com/watch?v=JIL5muTBof8&feature=youtu.be

3

Realizácia myšlienky zahŕňala režiséra a producenta Marcela Kalinina, ktorý je verejnosti dobre známy pre svoju tvorivú víziu a inovatívny prístup k akémukoľvek projektu. Hudba bola špeciálne napísaná pre videá - osem skladieb, ktoré ďalej odhaľujú postavy postáv a dodávajú celistvosť príbehom. Natáčanie podporil aj Reebok, ktorý pre projekt poskytoval štýlové a stručné oblečenie.

Samotný tím X-Fit sa aktívne podieľal na fotografovaní - hrdinami videí sa stali Elena Snezhko, riaditeľka marketingu a reklamy, Vitaly Karbovsky, manažérka klubu X-Fit Chistye Prudy, a Ruslan Panov, odborný metodik a koordinátor skupinových programov.

4

„Nová reklamná kampaň X-Fit je naším pohľadom na povahu značky. X-Fit je pre nás viac ako len miestom pre profesionálnu implementáciu, školenie v oblasti pokročilých fitness techník alebo klub, ktorého členstvo je prestížne. X-Fit je spôsob života „Príležitosť rozvíjať a stanovovať nové ciele. Každý deň získavame nové emócie a chceme ich zdieľať so všetkými. Dúfame, že ľudí inšpirujeme k pozitívnym zmenám v ich živote, “ hovorí Elena Snezhko, marketingová a reklamná riaditeľka federálneho reťazca fitnes klubov X-Fit. - Naše fitness kluby sú ECTA sila, ktorá združuje podobne zmýšľajúcimi ľuďmi. Pozývame všetkých, aby sa pripojili k tímu svetlých a motivovaných ľudí a potešiť ostatní sa svojimi výsledkami s nami!"

Reklamná kampaň bola spustená ako súčasť aktualizovanej stratégie značky X-Fit, ktorá bola založená na koncepte „Objavte sa.“ Okrem videí sa obrázky už objavili v sieti a vo vonkajšej reklame vytvorenej na základe snímok z fotenia Alexeja Duplyakova. Nová komunikačná platforma tak posilní emocionálnu komunikáciu so zákazníkmi a sľuby priniesť služby na novú úroveň. S X-Fit je každý deň nová šanca; stačí ísť nad rámec obvyklých - urobiť viac, zmeniť k lepšiemu a byť pripravení na nové výzvy.

X-Fit. Objavte sa.

5

Odporúčaná