Obchodné riadenie

Ako predať to, čo nie je na predaj

Ako predať to, čo nie je na predaj

Video: Ako predávať cez Ebay / Online predaj a zarábanie z domu 2024, Júl

Video: Ako predávať cez Ebay / Online predaj a zarábanie z domu 2024, Júl
Anonim

Niekedy pri predaji existuje taký prípad, že je takmer nemožné tovar predať. Nie preto, že je to zlé, ale preto, že ju nikto nechce kúpiť. Zdalo by sa, že všetko je v poriadku s ním, ale kupujúci tvrdohlavo ignorujú pokusy mu ponúknuť. V tomto prípade sa samozrejme vyskytlo niekoľko chýb, ktoré bolo potrebné opraviť.

Image

Návod na použitie

1

Najskôr zistite, či bola cieľová skupina vybraná správne. Je možné, že produkt je umiestnený pre cieľovú skupinu, pre ktorú nie je skutočne vhodný. Uskutočnite prieskum - dotazník, ktorého účelom bude zistiť, prečo tento produkt nie je vhodný pre tých, ktorí by mali byť teoreticky vhodní.

2

Paralelne s tým skontrolujte umiestnenie tovaru. Výrobok umiestnený príliš vysoko alebo príliš nízko spravidla nepriťahuje pozornosť, rovnako ako výrobok, ktorý je na úrovni očí. Prirodzene je potrebné vedieť, v akom veku je cieľová skupina, takže je presne na úrovni, na ktorej je zaručené, že ju uvidia.

3

Vykonajte školenie predaja. Je možné, že vaši predajcovia majú vážny nedostatok schopnosti predávať ako také. Trénujte ich schopnosť komunikovať s klientom, snažte sa neustále udržiavať svoje zručnosti.

4

Zaistite zásoby, ktoré nie je možné predať. Pokúste sa ju odlíšiť od všeobecnej omše, aby jej ľudia venovali čo najväčšiu pozornosť. Najúčinnejšie a nedôverné sú spravidla zľavy, napríklad „dve za cenu jednej“.

Odporúčaná