obchodné

Ako predávať rustikálne kuracie vajcia

Obsah:

Ako predávať rustikálne kuracie vajcia

Video: Keď Číňanom demolujú byty. Za týždeň mi zbúrali celú ulicu 2024, Júl

Video: Keď Číňanom demolujú byty. Za týždeň mi zbúrali celú ulicu 2024, Júl
Anonim

Život v dedine má svoje nesporné výhody - čistý vzduch, blízkosť prírody, vždy prírodné produkty. Môžete žiť v dedine a pracovať v meste. A môžete zarobiť na predaj prírodných produktov - zelenina, mlieko, vajcia, mäso.

Image

Predaj na internete

Kuracie vajcia, ako väčšina ostatných výrobkov, sa môžu predávať na rôznych tematických stránkach a fórach v sieti. Významné mínus v tomto prípade je, že väčšina potenciálnych kupcov sa bude nachádzať v značnej vzdialenosti od vás. To znamená, že bude potrebné vyriešiť otázku dodávky. Možno, že po prijatí niekoľkých objednávok by bolo rozumné ísť do najbližšieho mesta (z ktorého prišli objednávky) a vychovávať vajcia domov. Alebo sa dohodnite so všetkými kupujúcimi z toho istého mesta na konkrétnom mieste stretnutia. V takom prípade by zákazníci mali mať dobrý dôvod na to, aby si od vás kúpili vajcia (nízka cena alebo iné faktory), pretože vo veľkých mestách nie je veľa ľudí, ktorí chcú cestovať značnú vzdialenosť, aby si kúpili vajcia, aj keď sú šetrné k životnému prostrediu.

Pokiaľ ide o samotné zdroje, v ktorých môžete rozložiť svoje návrhy, je to napríklad Avito, Farmer.ru. Vajcia môžete predávať na akýchkoľvek regionálnych tematických fórach. Hlavnou vecou nie je porušovať pravidlá používania fóra a nerozptyľovať vaše návrhy na všetky témy bez rozdielu. V opačnom prípade nenájdete zákazníkov, ak ste príliš rušiví. Určte cenu (môžete ju porovnať s cenami konkurentov), ​​sformulovať návrh, zamerať sa na výhody vajec vašich sliepok a čakať na volania od kupujúcich.

Nákup prírodných potravín je súčasťou podnikového koša Nákup potravín „Purchases.ru“.

V sieti nájdete spoločnosť, ktorá od vás nakupuje vajcia. Samozrejme, že budú kupovať výrobky oveľa lacnejšie, ale na dodávky, propagáciu a ďalšie problémy na trhu sa dá zabudnúť. Spoločnosť Eco-Product sa napríklad zaoberá obstarávaním. Môžete tiež predať ďalšie výrobky na živobytie - med, džem, ryby, mäso, mlieko.

Môžete osobne prísť do obchodu a dohodnúť sa so správcom na doručení. V takom prípade môže byť nákupná cena vyššia ako u ďalších sprostredkovateľov.

Odporúčaná