obchodné

Ako predávať syr

Ako predávať syr

Video: Kremelína, fľaky na koži a intermitentné hladovanie 2024, Júl

Video: Kremelína, fľaky na koži a intermitentné hladovanie 2024, Júl
Anonim

Trh so syrom je dnes taký rozmanitý, že aj nováčik môže nájsť miesto. Pri organizovaní vlastného oddelenia by ste mali brať do úvahy množstvo funkcií produktu a nájsť najlepšie spôsoby, ako ho predať.

Image

Budete potrebovať

  • - vitrína;

  • - prilepiť film.

Návod na použitie

1

Urobte malý marketingový prieskum na trhu so syrom, aby ste identifikovali svoje miesto. Možno zistíte, že na plánovanom území nie je dosť lacných domácich syrov alebo naopak elitných odrôd.

2

Získajte sklenenú vitrínu s dobrým osvetlením. Uistite sa, že je vždy dokonale čistý. Podľa vlastného uváženia si môžete vybrať prezentáciu s otvorenou časťou: kupujúci si tak bude môcť samostatne vziať kus, ktorý sa mu páči, čo pozitívne ovplyvní úroveň predaja.

3

Správne urobte sortiment svojho oddelenia syrov. 60-70% všetkých výrobkov by malo byť najobľúbenejšou odrodou známou kupujúcemu. Cenovú hladinu týchto syrov starostlivo kontrolujte: ak zákazník často kupuje jeden alebo iný typ, pravdepodobne pozná jeho hodnotu dobre, takže vážny rozdiel s konkurenciou vytvorí o vás negatívny dojem. Zvyšnú časť sortimentu pridelte na vzácnejšie odrody. Pri ich výbere sa spoliehajte na výsledky marketingového prieskumu.

4

Venujte osobitnú pozornosť usporiadaniu a baleniu produktu. Na vitríne skombinujte celé syrové hlavy s nasekaným a zabaleným plastovým obalom. Ak má syr výplň alebo len krásny výrez, nezabudnite ho otočiť, aby kupujúci mohol skontrolovať všetky komponenty. Kombinujte niekoľko spôsobov rezania: veľké kúsky s hmotnosťou 200 - 300 g, plátky na substráte alebo kučeravé plasty, ktoré je možné v tejto forme podávať na stôl. Pripravte strúhaný syr z rôznych kúskov, vložte ho do plastových nádob a predajte za priemernú cenu.

Venujte pozornosť

Ak predávate veľmi drahý syr, buďte opatrní pri odrodách s krátkou trvanlivosťou. Kúpte si ho v malých dávkach a krátko pred dátumom exspirácie zariadte predaj.

Užitočné rady

Predaj syra bude efektívnejší, ak pridáte niekoľko súvisiacich produktov: bylinky, hrozno, orechy, víno. To všetko môže byť usporiadané vo vitríne so syrmi.

Odporúčaná