Obchodné riadenie

Ako predávať pohovky

Ako predávať pohovky

Video: Topsedacky.sk sedačky a postele 2024, Júl

Video: Topsedacky.sk sedačky a postele 2024, Júl
Anonim

Predaj nábytku je vážna vec, ktorá si vyžaduje náležité školenie zamestnancov a samotné miesto predaja - obchod. Hospodárska kríza, ktorá zasiahla všetky oblasti výroby a hospodárstva, neprešla výrobou a predajom nábytku. V situácii extrémnej konkurencie musia nábytkárske spoločnosti brať do úvahy všetky nuansy podnikania. Tu je niekoľko tipov, ako môžete zvýšiť predaj nábytku.

Image

Budete potrebovať

Budete potrebovať obchod alebo oddelenie v hypermarkete, webovú stránku a konzultáciu s obchodným trénerom.

Návod na použitie

1

Rozhodnite sa o sortimente svojho produktu. Možno budete chcieť predávať iba kuchynský nábytok alebo čalúnené, alebo napríklad výlučne pohovky. To vám umožní čo najviac a variabilnejšie reprezentovať túto kategóriu nábytku.

2

Vyhľadajte obchod. Pokúste sa vybrať miesto, ktoré by bolo v preplnenej oblasti, v blízkosti veľkých obchodov a iných verejných inštitúcií. Je skvelé, ak sa váš obchod nachádza v oblasti, kde prosperita obyvateľov bude zodpovedať cenovej politike vášho obchodu a budú si môcť kúpiť pohovky.

3

Uskutočnite štúdiu vekovej kategórie obyvateľov vo vašej oblasti. Pomôže vám to diverzifikovať sortiment pohoviek. Ak je v okolí veľa detí - má zmysel priniesť viac detského nábytku, ak pre mladých ľudí - venovať pozornosť moderným modelom, seniorom - váš výber je jednoduchý a pohodlný model.

4

Pracujte s pravidelnými dodávateľmi tovaru. Pre spoľahlivého a dlhodobého zákazníka sa dodávateľ vždy stretne, zníži ceny a poskytne splátky.

5

Vytvorte obchodné minimum. Mal by byť pomerne priestranný a pohodlný, jeho dizajn by mal návštevníkom umožniť voľný pohyb medzi ukážkami výstavy.

6

Otvorte sprievodný internetový obchod s možnosťou prezerania vzoriek v 3D.

7

Neustále inzerujte pri doplňovaní sortimentu a príchode nových modelov, distribuujte letáky do veľkých hypermarketov.

8

Spravte zamestnancov pravidelným školením, aby ste zvýšili predaj.

Venujte pozornosť

Usporiadajte službu nákupu katalógu.

Užitočné rady

Poskytnite svojim zákazníkom službu dodávky tovaru a sťahovacích služieb.

Obchodné pre čerpanie, miesto

Odporúčaná