obchodné

Ako predávať kov

Ako predávať kov

Video: Bude cena drahých kovov v roku 2021 rásť? Zlato a striebro - Technická analýza | InvestičnýBlog.sk 2024, Júl

Video: Bude cena drahých kovov v roku 2021 rásť? Zlato a striebro - Technická analýza | InvestičnýBlog.sk 2024, Júl
Anonim

Valcovanie kovov je potrebné pre takmer všetky konštrukcie a je vždy veľmi žiaduce. Podnik predávajúci tieto výrobky so správnym prístupom môže priniesť cenné dividendy.

Image

Budete potrebovať

  • - podnikateľský plán;

  • - registračné dokumenty;

  • - sklad;

  • - dohody s dodávateľmi a dopravnými spoločnosťami;

  • - zamestnanci;

  • - reklama.

Návod na použitie

1

Ak chcete zorganizovať akékoľvek podnikanie, musíte napísať podnikateľský plán. Vypočítajte investície, analyzujte trh, nájdite mesačné náklady, vypočítajte zisk. Čím podrobnejší a podrobnejší je podnikateľský plán, tým menej chýb urobíte v procese otvárania a rozvoja vlastného podnikania. Môže byť užitočné aj pri získavaní pôžičky od banky.

2

Zaregistrujte sa na daňovom úrade. Stačí sa stať samostatným podnikateľom, ale ak si budete priať, môžete si otvoriť právnickú osobu. Je vhodné zvoliť si všeobecný daňový systém, pretože pre väčšinu vašich potenciálnych zákazníkov bude dôležité daňové priznanie s pridanou hodnotou.

3

Nájdite sklad na dočasné uskladnenie výrobkov. S ním je žiaduce mať kancelársku miestnosť s opravami, nábytkom a kancelárskym vybavením.

4

Dohodnite sa s dodávateľmi kovov. Pokúste sa uzavrieť dohody nie s predajcami, ale priamo s výrobcami výrobkov.

5

Vyberte si dopravné spoločnosti, ktoré vám dodajú kov z továrne a od vás vašim zákazníkom.

6

Prijímajte zamestnancov. Budete potrebovať účtovníka, právneho poradcu, obchodného manažéra, logistiku. Môžete prevziať časť povinností, a na samom začiatku činnosti organizácie na predaj kovových výrobkov, dokonca vykonávať takmer všetku prácu sami.

7

Venujte veľkú pozornosť reklame. Objednať v špecializovanej spoločnosti službu vývoja a propagácie stránky na internete, umiestniť na ňu katalóg produktov s cenami. Umiestnite reklamy na interaktívne tabule. Tlač v odborných publikáciách. Napriek tomu, že vo vašej oblasti sa vonkajšia reklama používa viac ako indikátory, nemali by ste ju zanedbávať. Hlavnou metódou podpory predaja kovov je oslovenie potenciálnych zákazníkov a rozosielanie obchodných ponúk.

Odporúčaná