Obchodné riadenie

Ako predať nový produkt

Ako predať nový produkt

Video: Ako predávať bez námahy a odmietnutia 2024, Júl

Video: Ako predávať bez námahy a odmietnutia 2024, Júl
Anonim

Pre každý produkt je spravidla kupujúci. Ak sa objaví nový produkt, ktorý ešte nebol v predaji, je potrebné okolo tohto produktu vytvoriť čo najviac humbuk, aby ste prilákali čo najväčší počet zákazníkov. Čím viac zákazníkov tento produkt kupuje, tým je pravdepodobnejšie, že ho začnú odporúčať ostatným, čo následne spustí druhú vlnu vzrušenia.

Image

Návod na použitie

1

Predtým, ako sa na trhu objaví nový produkt, pomocou reklamy vytvorte ukážky - reklamy a plagáty, ktoré sú základom vzhľadu produktu. Navrhnite reklamnú kampaň tak, aby sa mala začať niekoľko mesiacov pred objavením výrobku a mala by byť na svojom vrchole v čase, keď vstúpi na trh.

2

V čase, keď sa produkt objaví, sa musia vytvoriť predpoklady pre jeho popularitu. Publikujte správy o technických testoch, nezvyčajnom know-how - o všetkom, čo môže tomuto produktu priniesť exkluzívny efekt. Čím viac o ňom hovoria, tým viac bude populárnejší.

3

Výrobok by sa mal na trhu objaviť pri čo najvyšších nákladoch. Ak bude reklamná kampaň úspešná, jej popularita bude veľká, a preto bude mať zákazník veľkú túžbu po novinkách. Preto sa oplatí stanoviť maximálne náklady na začiatku a potom ich znížiť.

4

Zabezpečiť udalosť z uvedenia tovaru na trh Slávnostne oznamujte v reklame miesto a čas, keď sa prvýkrát objaví pri predaji, aby ste dosiahli maximálne vzrušenie. Nový výrobok vystavte na samostatnom stojane, ktorý by mal okrem iného vyniknúť.

Odporúčaná