Obchodná komunikácia a etika

Ako urobiť priaznivý dojem na manažéra úveru

Ako urobiť priaznivý dojem na manažéra úveru

Video: 15 jednoduchých tipov ako posilniť imunitný systém | GymBeam | FIT POINT 2024, Júl

Video: 15 jednoduchých tipov ako posilniť imunitný systém | GymBeam | FIT POINT 2024, Júl
Anonim

Priaznivý dojem na manažéra úveru môže byť nesmierne dôležitý pre tých, ktorí chcú počuť kladnú odpoveď, pokiaľ ide o ich žiadosť o pôžičku banke. Je to vlastne úverový manažér, ktorý zvažuje všetky riziká, berie do úvahy momenty pre aj proti. Závisí to od neho - vo väčšine prípadov. Aj keď ide o poskytovanie úverov veľkým právnickým firmám, zhromažďujú sa všetky provízie. Jednotliví podnikatelia sa však zaoberajú správcom pôžičiek - rovnako ako jednotlivci.

Image

Najprv musíte venovať pozornosť vzhľadu. Nemali by ste ukazovať so všetkým, čo potrebujete. Avšak, držať sa zlatého reťazca, veľa rôznych šperkov tiež nestojí za to. Bude zvláštne, že osoba s finančnými prostriedkami si vezme pôžičku, napríklad na malú sumu. A ak je zároveň v rozpore s oblečením alebo správaním, môže sa zdať, že ste si toto všetko požičali od svojich priateľov, aby ste zapôsobili.

Nemusíte byť príliš nervózni. Úveroví manažéri nefungujú v režime „poslednej inštancie“. Neradi poskytujú pôžičky tým, ktorí sú v beznádejnej situácii, pretože to môže znamenať, že človek, úprimne povedané, nevie, ako zaobchádzať s peniazmi. Preto, ak sa nervozita nedá zmierniť, vypite skôr, ako budete hovoriť, sedatívum. A žuť žuvačku, aby sa zápach príliš necítil. Ak sa chcete stretnúť s manažérom, vonné s valeriánom nie je dobrý nápad.

Spýtajte sa manažéra na metódy návratnosti, percentá a možnosti, ktoré sú k dispozícii. Vážny prístup k podnikaniu má sám o sebe. Nemusíte však objasňovať známe informácie, najbežnejšie informácie o programe nájdete v brožúre. Nezabudnite, že správca pôžičky je tiež človek, ktorý môže byť unavený. A mať osobnú nechuť k tým, ktorí kladú rovnaké otázky.

Odporúčaná